Neden Dacia Duster?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 520,770
Ynt: Neden Dacia Duster?

Hayırlı olsun Çok iyi bir seçim yapmışsın bence . Ben dacia duster ı hic bir aracı kullanmadığım gibi kullanıyorum parçasının ucuz olması 3 sene garantisi olması ndan sanırım. Üstünü bile açtım herhalde başka bir arabada buna cesaret edemezdim . Gerçekten bana dacia markasını çok sevdirdi bu Suv .
 

Etiketler
Ynt: Neden Dacia Duster?

Sayın Alpinone arkadaşım ve hemşehrim, öncelikle anlayışınız ve nezaketinizden ötürü teşekkür etmek istiyorum. Bilgiler paylaşıldıkça görüldüğü üzere değer kazanıyor. Zamanla da eleştiri ve yorumlar daha da düzene girecektir diye düşünüyorum. Benim kullandığım Jimny'ye gelince eksikleri olmakla beraber gerçek bir arazi canavarıdır. Yakıt, genişilk ve Yedek parça maliyetleri bana göre biraz sıkıntılı olduğu için alternatif araçlar bakıyorum. Bizim yöreye de 4x4 Diesel Duster çok cazip geliyor. Ne de olsa servis, yakıt ve vergi sıkıntısı yok. Ama eksikleriyle beraber Jimny yine de çok zevkli bir araç. Mesleğinizi gazeteciye benziyorsunuz diye sormuştum demek ki biraz habercilik mesleğiniz olmuş. :smiley:

Ben aslında şunu istiyorum, kendi yaşadığım yerdeki insanların sıkıntı çekmeden yöredeki arazi şartlarını da göz önüne alarak ağır offroad dışında, bütçelerini hem yakıt hem de vergi vs. yedek parça gibi sorunlarla yormadan gönül rahatlığıyla 4x4 araçlar binebilsinler. İlle de yeni alsınlar demiyorum, bu araç piyasada oldukça 2.el fiyataları da illa ki iyi olacaktır. Ha şunu da söyleyeyim arazi şartları nedeniyle Rize'de şu anda bu aracı taksi olarak kullanmak için 4x2 almak isteyen sıra bekleyen bir çok kişi ile tanıştım. Umarım bu ve bunun gibi fiyat ve performans oranı yüksek araçlar çıkar da piyasaya hareket gelir. Artık insanlar büyük boy SUV araçlardan uzaklaşmaya motor hacmi küçük ama güçlü, vergisi az olan Qashqai, Tiguan tarzı araçlar almaya yöneldi. Bu tür gelişmeler insanımız için faydalı ne de olsa yakıtı en pahalı olan ülkede yaşıyoruz. Aldığımız araçların yarısından çoğu vergi. Yeni gelişmeler Türkiye insanı için hayırlı olur inşallah. Bu arada yakında ben de Diesel Full olan 4x4 Duster için listeye yazılıyorum, Rengi siyah olacak gibi.
Saygılarımla...
 

Ynt: Neden Dacia Duster?

Sevgili Ümit En çok beğendiğim Suv olan Toyota Highlander in Amerika satış fiyatı 25.000 Dolar http://www.toyota.com/highlander/ Bu araç geleceğin aracı nomalde 60-80 bin dolar aralığına satılması gerekirken bu fiyata satılıyor . Yani yurt dışında araçlar hem Hybrid elektrikli motora yönelirken fiyatları ciddi bicimde düşüyor . Kanımca pahalı bir araç almak veya 2005 model bir araca 30 bin üstü bir rakam vermek zaten çok yanlış şu an .
Bu arada bazı özellikleri 25.000 dolarlık aracın
SEDEFLI BEYAZ

DERI DOSEME

9 HAVA YASTIGI

17 LIK TOYOTA MOTOR SPORT JANT

p245-65-17 LASTIKLER

SU TUTMAYAN ON CAM

ELETRIKLI VE ISITMALI ON CAMLAR

YAN AYNALARDA SINYALLER

ON SIS FARI

YIKAMALI ON LED FARLAR

LED ARKA FARLAR

YAGMUR SENSORU

OTOMATIK KLIMA

DERI DIREKSIYON SIMIDI

ON CAMA YANSIYAN GOSTERGE

DIREKSIYONDAN KUMANDA DOKUNMATIK TAKIP SISTEMI

BLUETOOT KABLOSUZ TELEFON BAGLANTISI

AUX GIRISI

KENDILIGINDEN KARARAN IC DIKIZ AYNASI

OTOMATIK HIZ SABITLEME SISTEMI

TÜRKİYE HARİTASI YÜKLÜ NAVIGASYON SISTEMI

ARKA GORUS KAMERASI

KENDI PARK EDEBILME OZELLIGI

KEYLESS GO

ISITMALI ON KOLTUKLAR

OTOMATIK YANAN FARLAR

EBD ILE DESTEKLENMIS ABS

BRAKE ASSIST
 

Ynt: Neden Dacia Duster?

Tabii unutmadan her frende elektirik biriktiren depolıyan bir ikinci motor . Bu cipte 2 motor var ayrıca sunroof da klima icin elektrik sağlıyan bir solar panel mevcut . klima icin yakıt israfına son
Yaklaşık 50-70 kilometre ile gidildiğinde bu arac kesinlikle mazot yakmıyor kendi ürettiği elektiriği harcıyor kendi kendine gidiyor . Ben inanıyorum bu tür araçların çoğalması ile gerçek bir ikinci el çöplüğü oluşacak . Onun icin şu an ne pahalı bir araba alma nede eski bir araba alma zamanı.
 

Ynt: Neden Dacia Duster?

Sayın Akirafes, sizin Duster'a yaptığınız Sunroof'u Romanya'da örnek göstermişler http://www.daciaclub.ro/Sunroof-pe-Duster-t185285.html :smiley:
 




Ynt: Neden Dacia Duster?

Pickup sevenlere :smiley:

photo-dacia-duster-pick-up-imagined-17792_1_477.jpg


14f2d12d5e91a2722f33fd04c5f6812e.jpg
 







Ynt: Neden Dacia Duster?

Şı daster amcayı çok abartınız hiç bilmeyen biri olsa panzer sanacak,kullandım dizel ve ekonomik.hafif viraja suratlı girde gör.o paraya o kadar,alanlara hayırlı olsun.abartmayalım.yerede vurmayalı.sondan 2.gelir okadar
 

Ynt: Neden Dacia Duster?

freegraf' Alıntı:
Şı daster amcayı çok abartınız hiç bilmeyen biri olsa panzer sanacak,kullandım dizel ve ekonomik.hafif viraja suratlı girde gör.o paraya o kadar,alanlara hayırlı olsun.abartmayalım.yerede vurmayalı.sondan 2.gelir okadar


Aslında kısa ve öz olmuş...
Hulasa ..durumu özetliyor...
 

Ynt: Neden Dacia Duster?

dusterın yerini öğremdim sayenizde sondan ikinci .Tasdikde edildi zaten .Ben genede sonuncuyu merak ettim hangisi acaba ?
en azından sonuncu gelen arabayı almamışım .
Sonuncu gelen arabanın markasını paylaşırsanız sevinirim .
 

Ynt: Neden Dacia Duster?

Bugün Duster 1.5 DCi 4x4 Siyah Full Paket olan modeli 48000TL'ye almış bulunuyorum. Aracın teslimatı önümüzdeki aylarda olacak ve 2011 model olacak. Araca ek olarak park sensörleri de olacak. Hayırlı olsun.
 



Ynt: Neden Dacia Duster?

umiterkan' Alıntı:
Bugün Duster 1.5 DCi 4x4 Siyah Full Paket olan modeli 48000TL'ye almış bulunuyorum. Aracın teslimatı önümüzdeki aylarda olacak ve 2011 model olacak. Araca ek olarak park sensörleri de olacak. Hayırlı olsun.
İyi günlerde kullanman dileği ile . Aramıza hoşgeldin .
Bu arada dikkatimi çeken kadıköyde 3 ayrı orta yaş üstü bayan sürücüyü duster kullanırken gördüm sanırım bayanlarda şehir içi olarak bu aracı tercih etmeye başllamış.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,508
Mesajlar
1,519,021
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst