Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcecim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,264

Etiketler

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Metin kardeşim güvecin lafımı olur,en güzelini yaparız.
Şu anda belirtmiş olduğun tarihte her hangi bir programımız yok inşallah önemli bir izimiz çıkmassa bana uyar.
tarih yaklaşınca tekrar yazışır etkinliği gerçekleştiririz.(yer konusunda bursa grubununda katılabileceği düşünülürse iyi olur)Selamlar.
Mehmet Kolege

sünnet gölü beypazarına mı yakın bilgisi olan var mı?

Mudurnu yakınkarında sayılır. Adapazarı ile Beypazarı arası gibi düşünebilirsiniz...

Trafik yoğunluğundan ve görsel kirlenmeden uzak bir yolculuk için Otoyolu tercih ederseniz İstanbul Çamlıca gişelerden Adapazarı Akyazı Sapağına kadar gidiyorsunuz.Akyazı ayırımından sonra Kuzuluk’ tan sonra Mudurnu yönüne devam ederken Göynük tabelasının gösterdiği yere sapar, dar ama asfalt yolu takip ederseniz, solunuzda önceleri düz sonra genişletme çalışmaları yapılmış rampa yukarı çıkılan Sünnet Gölü’ndeki tesisler önüne kadar çıkabilirsiniz. Göynük yönüne devam edenler, Göynük ve Geyve, sonra Bilecik’ten gelen yol ile birleşip Adapazarı yönüne doğru otoyola girebilirler.Yani gidişi İstanbul-Sapanca-Akyazı-Göynük yolu-Sünnet gölü, Dönüşü Göynük-geyve-Bilecik yolundan-adapazarı-İstanbul Yapabilirsiniz.. Yaklaşık 1.5-2 saat sonra merhaba İstanbul!

Sünnet gölü.jpg

ben kaçırdım galiba, gün bellimi, yeni bir buluşma düzenliyoruz herhalde

Arkadaşlar benim için bölge konusu çok önemli değil. Size daha yakın, bana daha uzak olsun farketmez. Sanıyorum Haldun da aynı düşünecektir. İlla ki tam ortada buluşalım herkese eşit olsun demiyoruz. Yalnızca size 50 km., bize 350 km. olmasın yeter.
Siz İstanbul'un 100 km. menzilinde olan her yere günübirlik gezi şeklinde dahi gidebilirsiniz. Biz zaten ısıtma, karavan donanımı gibi uygun altyapımız olmamasına rağmen şartlarımızı zorlayarak geleceğiz. 200-250 km. yol yaptıktan sonra da insan en az iki gece kamp yapmalı ki bir şeye benzesin. Değil mi?
Yemek ve güveç konusuna gelince; Yahu insanlar kampa gideceğiz diyerek pratik yemek hazırlar, konserve yiyecek falan alırlar. Siz neredeyse oturup börek açacaksınız :D Olmaz ki ama böyle güveç müveç. Hayır kıskanmadım. Gerçekten...:D İnanmazsınız tabi :D Çünkü ben kendim de inanmadım :D

Anladigim kadariyla sadece "kyaz75" geliyor. Gerisinden mum diken olmadi.
16 - 17 Ocak 2010 ..

Evet, elleri görelim ??

Not: Neden 3 hafta sonrasina?? cumku kimse "ay su isim vardi" bahanesi sunamayacak .....

Sevgiler, saygilar....

bahcecim' Alıntı:
Anladigim kadariyla sadece "kyaz75" geliyor. Gerisinden mum diken olmadi.
16 - 17 Ocak 2010 ..

Evet, elleri görelim ??

Not: Neden 3 hafta sonrasina?? cumku kimse "ay su isim vardi" bahanesi sunamayacak .....

Sevgiler, saygilar....

Büyük bir aksilik olmazsa ben gelirim. Katılımcılar çoğalsın, gezi planı olarak ayrı bir başlıkta toplayalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR