Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eyuboglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,779
Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı

OLDMAN06 Seri Numarası

Ürün Kodu Açıklama Harita Kodu Harita Açıklaması İndirme Sayısı Son Harita Versiyonu Harita Versiyonu

Haritanızı güncellemek için download linkini göremiyorsanız lütfen cihazınızın seri numarasını ve modelini teknikservis@baytekin.com.tr adresine gönderiniz.
burdada böyle bir hata var

Etiketler

oldman06' Alıntı:
OLDMAN06 Seri Numarası

Ürün Kodu Açıklama Harita Kodu Harita Açıklaması İndirme Sayısı Son Harita Versiyonu Harita Versiyonu

Haritanızı güncellemek için download linkini göremiyorsanız lütfen cihazınızın seri numarasını ve modelini teknikservis@baytekin.com.tr adresine gönderiniz.
burdada böyle bir hata var
En iyisi baytekin ile irtibata geçin. Sizde haritanın cd si var mı?

maalesef cd yok cd tek bır cd mı herhangın baska serınolu cd olurmu bulsak
cd icerıgınde ne var tek kulllanılmalıkmı 2 defa update guncelleme hakkımız varmış
baytekınle msn kayıt ettım ama bakan yok benım pc lerded outloook yok onun için
mail atmam gerekecek
şuan onu denıyorum

oldman06' Alıntı:
maalesef cd yok cd tek bır cd mı herhangın baska serınolu cd olurmu bulsak
cd icerıgınde ne var tek kulllanılmalıkmı 2 defa update guncelleme hakkımız varmış
baytekınle msn kayıt ettım ama bakan yok benım pc lerded outloook yok onun için
mail atmam gerekecek
şuan onu denıyorum
Olay şimdi anlaşıldı. CD oolsa en iyisi. Siz telefon açın, mail atmayın boşuna beklersiniz. Telefonla irtibata geçin. Size telefondan anlatsınlar. Seri no ve kullanıcı adınız varsa hemen yardımcı olurlar.

slm kolay gele baytekıne mail attım cıhaz serı no yolladım nezaman döner bılmıyorum
baska yapabılecegımm bırsey yokmu

oldman06' Alıntı:
Selam kolay gele baytekıne mail attım cıhaz serı no yolladım nezaman döner bılmıyorum
baska yapabılecegımm bırsey yokmu
maile cevap gelmez bence telefondan arayın hemen yardımcı olurlar. webupdate olmuyorsa tek yolu bu.

slm ankarada büklüm sokakta yerleri var aradım 150usd dıyor adamlar kafayı yemıs 2 defada güncelleme hakkı var dıyor
bana yol gösterin arkadşlar

Herkese selamlar,
Arkadaşımdan ödünç olarak bir GARMIN 60CSx aldım. Fakat herhangi bir harita yüklü değil. Bu konu altında bulduğum bilgilerden de haritayı yüklemeyi denedim fakat bir türlü çalıştıramadım. (kilidi kaldıramadım) Sırayla ve detaylı olarak anlatabilme imkanınız varsa yardım rica edicem...

slm kolay gele benımde garmın nuvi200 var aynı sorun bende
birtürlü yükleyemedim hafıza kartından deneyeceğim bugun
iyi calısamalar

Herkese selam,

Dün yazdığım harita yükleme sorununu çözdüm. Öncelikle Garmin'in programını PC ye kurdum, daha sonra mapsource versiyonundaki haritayı pc ye kurdum. Bu konu altındaki tariflerle haritanın şifre bloğunu kaldırdım ve bilgisayarda haritayı görür hale geldim. Sonrasında USB bağlantı ile GARMIN cihazını bilgisayara bağladım. Programdan haritaları seçtim ve makineye gönder diyerek haritaları birkaç dakikada attım. Şu an sorunsuz çalışıyor ( türkçe karakter sorunu var)...

benım sorunum map source hata verıyor

map source sende hata vermedımı pekı onu yazsana bana birde sırası ile neler yaptın yazsana
iyi calısamalar

slm sen mapsource setuplı acabildinmi içinden dosya aldın onu yazsana

slm garminnüvi200 başka makıneye kurdum map source
bu seferde benden bir eskisini istedi demekki son güncelleme yapmıyacakmısız herhalde şimdi eski versıyon map source bulacaz bakalım
herkeze iyi calısmalar forumdakı arkadaşlar ilgilenin yawwww...

* Öncelikle GARMIN in içerisinden çıkan programı bilgisayarıma kurdum.
* USB driver ını yükledim.
* Daha sonra sitedeki linklerle indirdiğim mapsource cd'sini çalıştırarak Navcity 2009.02 yi kurdum.
* USB ile GPS cihazını bilgisayarıma bağladım.
* GARMIN MAPSOURCE programını çalıştırarak buradaki "utilities" sekmesinde bulunan "get unit ID" ye girdim ve GPS cihazının ID sini buradan aldım.
* Aldığım ID bilgisini JETMOUSE ta bulunan unit ID kısmına girdim.
* "Select map product" kısmında bulunan "custom mapset" i açarak buraya türkiye haritasının numarası olan "848" i girdim ve buradaki "generate" ikonuna basarak şifre ürettim.
* daha sonra C nin altında oluşmuş olan Garmin klasörünü kopyalayarak yine C nin altına GARMİN adı ile yapıştırdım.
* üretmiş olduğum şifreyi C:\GARMİN\FAM_848 dizininin içerisinde bulunan "gmapsupp.unl" dosyasını açarak buraya yapıştırdım ve kaydettim.
*burayı kapatıp çıktıktan sonra C:\GARMİN\MapSource.exe'yi çalıştırdım harita artık açılmış durmdaydı. Sonra makineye göndermek istediğim haritaları tıklayarak seçtim ve "send to device" ikonuna tıklayarak haritaları gönderme işlemini başlattım.

Şu an işyerinde olduğum için detaylı olarak yazamıyorum ve atladığım nokta da olabilir. Evde müsait olursam resimli olarak buraya tekrar yazacağım.... herkese iyi günler...

tesekkurler kardeş
ama bende cd yok ondan birde map source hatalı sürüm
garmin nüvi200 cihaz benim kullandıgım
emeklerin zayii olmasın

Merhabalar
garmin oregon 300 aldım ancak rota veya adrese git seçeneğini seçtiğimde cihaz yol üzerinden değil de kuş uçusu sekilde adrese dogru çiziyor ve route calculation error maps do not have routable roads in this area uyarısı veriyor cihazda nav city 09 02 var ancak navigasyon yapamıyorum bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa şimdiden çok teşekkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR