sezginc' Alıntı:İmaj dosyasını cihaza(nuvi660) kopyala yapıştır yaptım, fakat cihaz haritayı bulamadı .Başka türlü bir yolmu izlemem gerekiyor ?Yardımcı olursanız sevinirim.
Dosya eksik inmiş.Bir daha indirmeniz lazım. Ama kurmadığınız ve haritayı açmadığınız müddetçe hakkınız kaybolmaz.Nockenwelle' Alıntı:2009.02 versiyonunu Nuvi 760 cihazıma yüklemek hakkım olduğu için garmin.com.tr den indirdim. Ancak zipli dosyayı açmak istediğimde
bilgisayarım "Compressed (zipped) folder is invalid or corrupted" mesajı verdi. 2. hakkımı kullanarak başka bir windows PC ye indirdim
yine aynı mesajı aldım. Fikri olan varmı ?
the venturer' Alıntı:Dosya eksik inmiş.Bir daha indirmeniz lazım. Ama kurmadığınız ve haritayı açmadığınız müddetçe hakkınız kaybolmaz.
Harita lisanslı ise açmanız gerek. Mapsource'u açıp, oradan yardımcı programlar ve oradan da harita ürünlerini yönet. Burada da Kilit aç....kilitbahir' Alıntı:Merhaba,
Forum'a yeni üyeyim, umarım zamanla bilgin arttıkça ve imkanlarım mertebesinde yardımcı olabilirim. 2009.02 versiyonu MapSource'da bir türlü açamadım. Dolayısıyla nRoute'tu da kullanamıyorum. MapToolKit'i kullandım ama ama sonuç alamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla
the venturer' Alıntı:Harita lisanslı ise açmanız gerek. Mapsource'u açıp, oradan yardımcı programlar ve oradan da harita ürünlerini yönet. Burada da Kilit aç....
Biraz daha zoom yapın. Yaklaştıkça yol belirmeye başlayacaktır. Gerçi nroute programını pek kullanmadım ama buradan ne kadar yardımcı olabilirsek artık...kilitbahir' Alıntı:Pardon hata bendeymiş acemilik işte , yüklemeyi başardım fakat mapsource da yollar çift çizgi olarak gözüküyken nroute'da neden sadece tek çizgi olarak gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
Teşekkürler.
Abi acemliğimi bağısla. bu image dosyasını nasıl açarım.hasantan' Alıntı:buyrun 2009.02 versiyonu
http://**.com/files/221139227/GARMIN200902.ZIP
Sizin hata mesajı aldığınız yer sanırım mapsource'da. O da böyle hatalar veriyor. Ben sürekli güncelliyorum ve bende de birkaç kez yaptı. Tekrar tekrar denemeniz gerek. Ya da daha eski bir sürümü indirin başka yerden. Kurumu tamamladıktan sonra mapsource ile cihaza atın. Sonra isterseniz mapsource u güncellersiniz.oldman06' Alıntı:Selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum kendım eskı bır cep telefoncuyum
ben garmin nüvi 200 cihaza turkey harıta yuklemek ıstıyorum
forumda paylasımlar güzel ama beceremedım
vebupdate pro ındırdım update yaptım map sourcede hata yazıyor onu duzeltemedım
nasıl yardımınız olur emeklerınız zayıı olmasın yadımcı olursanız sevınırım map source yuklerken hata alıyorum
Şunu bir okuyun isterseniz.oldman06' Alıntı:Selam kardeş map source yabancı sıtelerden ındırıp deneyeyım ama
c:\dizin hatası tama olarak nasıl yapılıyor aynı dosyayı farklımı kaydedecez
on bir acıklamasını yaparsan sevınırım
mevcut mep source kaldırıp yenısını kuracam
size yazarım
tesekkurler emeklerin zayı olmasın kardeş