Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eyuboglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,779

Etiketler

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı

Birisi ** tarzı bir yere upload edebilirse çok makbule geçer vallaha.

Bu verdiğiniz link garmin.com.tr ile aynı yere çıkıyor.
Başka bir link yok mu yani?

İki güncelleme hakkım var ama nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum.
DÜZELTME: Güncelleme son derece basitmiş.

AŞAĞIDAKİ NOT; SİTEDEN ALINTIDIR. BU HATAYI ÇOĞUMUZ YAŞAYACAĞIZ. DİKKAT EDİN.
NOT:
Haritayı Gps cihazınıza indirilirken hata verir ve yüklemeyi durdurursa lütfen aşağıda ki işlemi yapınız.
Bilgisayarın C:\ sürücüsünde ki Garmin klasörünün bir kopyasını (dosyanın içindekiler ile birlikte) oluşturup C:\ ‘ ye
yapıştırın.
Kopyaladığınız ikinci dosyanın adını GARMİN olarak değiştirin.
Bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar Map Source programından tekrar cihaza gönderme işlemini yapın.

Dosya boyutu olarak 2008.10 versıyonundan cok da farklı gorunmuyor (Her ikisi de yaklasık 135.000 KB cıvarında). Buna dayanarak haritalarda cok bır degısıklık olmadıgını varsayabılırmıyız? Tesekkurler.

dıl karekter sorunu bundada varmı acaba 350 serılerı ıçın

İlk ücretsiz güncelleme hakkımı kullandım. Geçen bir yılın ardından hangi yollar nereleri eklenmiş, bilgi verilmesi lazım.
Bendeki esas sorun şu: laptopa kurmada bir sorun yaşamadım fakat mapsource vasıtasıyla cihaza atmayı denedim ve becerdim birşekilde. Cihazın harita info menüsüne girince, tamı tamına 54 parça harita çıktı karşıma.Bölünmüş bir Türkiye. 2008-4 sürümü böyle değildi. Üst kısımda Navcity ismi ve sürümü hemen altında da Topo harita başlığı vardı.
Bu da cihazı kullanma ve haritadan haritaya geçişte çok kolaylık sağlıyordu, özellikle motosiklet üstünde. Sadece topoyu kullanmak için bir sürü haritadan seçim işaretini kaldırmak gerek. Gerisini siz düşünün...
Sorum şu: bu sürüm böyle mi? Yoksa ben bir yerde yanlışlık mı yaptım?
Teşekkürler.

2008.10 veya 2009.02 nin IKLTL2 (Türkçe karakter olmayanı) versiyonu kimsede yok mu arkadaşlar? Bi tek baytekinde mi var :smiley:

Mapsource den kurulum yaparsan o sorun kalmaz diye düşünüyorum, çünki her dilde kurulum ayrı.. kolay gelsin

arkadaşalar 2009-02 versiyunu ile bir önceki versiyon arasında rota bilgileri farklı ciziliyor.( bir ilçeden diğer ilçeye gidiş bile farklı yerlerden gps 60 cx ayarları ile hiç oynamadan farklı versiyonları yüklüyorum.)

dil pproblemi var mı arkadaşlar hala?
varsa birkaç arkadaş toplanıp orjinal versiyon alalım mı?
huseyin34' Alıntı:
dıl karekter sorunu bundada varmı acaba 350 serılerı ıçın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR