Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 538,942
Ynt: Navara Kullananlar

Tolgacım bende merakla bekliyorum bakalım nasıl olacak... :D c.tesi yola cıkmadan resimleri koyarım sayfaya....

Etiketler

bu arada bülent abi bi ara ugrayıp jantları bırakıcam sana... koliye koydum jantları arabanın arkasında zaman buldugumda ıstasyona bırakıcam abi cok tesekkur ederım tekrardan

red34' Alıntı:
vede tanış platformu değil ..TANIŞMA PLATMORMU ....!!!
sevgili bülent aytemiz kardeşim. amacım polemik yaratmak , konuyu uzatmak değil . lakin ağzını payını vereyim de gör tarzında yanıtına kayıtsız kalamadım. gıdıklıyan üslübun beni mecbur etti diyelim. """ başlığı ve yazılanları sonuna kadar okudum. belki öğrenecek veya keyifle yaptıklarımı samimiyetle paylaşacak birileri ile tanışabilirim diye." konuların enine boyuna heyecanla paylaşıldığı sayfalarda var sonlara doğru 2 , 3 kişinin chat'i ne dönen sayfalar da. ayrıca senin de yaptıklarını kıskançlık duygularıyla okuduk hakkını verelim. eleştiri sadece chat'e dönmesinden duyduğumuz rahatsızlıktır. tanış'ı tanışma olarak düzeltmen ayrıca hoş olmuş. ortaokulda hem dilbilgisi hem de müzik derisine giren kafamda flüt kırmış hocamı hatırlattın.

hayırlı olsun bülent abi ;D bende bu aralar arka tampon koruması hakkında çalışıyorum
126869117626800.jpg
şöyle bir şey arayışındayım ;D ;D

günaydın arkadaşlar... ;) Aykutcum arka tampon olmaz Tolga nında belirttiği gibi o tampon arazide kalır bir daha dönmez ....bence bir daha düşün derim.. bulduğun resimleri paylaşırsan ortak birşeyler cıkabilir tabii sende istersen kardeşim..... Tolgacım ne demek ya arkadaşlarıma yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana...ben şimdilik buralardayım istediğin zaman bırakabilirsin sıkıntı yok.....

sevgili serkanx kardeşim...samimi üslubun için tşk ederim...bu sayfada ilk defa öyle bir yazıyla karşılaşınca cevap vermek durumunda kaldım kusura bakma...amacım sana kızmak yada agzının payını vermek değildi...öyle bir düşüncem olmadı sana karşı ...bu sayfa herkese acık ve herkes dilediği şekilde fikirlerini acıkça belirtebilir ki bizlerde bunu savunuyoruz ...arabalarımızla ilgili yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında fikirlerimizi beyan ediyoruz ...ama sende takdir edersinki zaman zaman arkadaşlarımız işlerinden dolayı burada olamıyorlar eğer 2 kişi varsa seninde dediğin gibi bir ortam oluşuyor ...ona da bizim yapabileceğimiz birşey yok....tekrar söyliyeyim sana karşı herhangi bir ters düşüncem olamaz eğer öyle bir hava oluştuysada senden özür dilemesini bilirim amacım seni kırmak değildi....bu sayfada herkes beni tanır az cok kimseyle bir savaşım olmaz ..bilakis herkese yardımcı olmaya calışırım...ama hiçbir zaman da hocalığa soyunmadım ... ;) sayfamıza tekrar hoşgeldin.... ;D seninde yaptıklarını ve yapmak istediklerini dinlemekten zevk alırız ..görüşmek üzere..... ;)

Herkeslere günaydın ;D ;D

Bu sayfayı ben ilk açtığımda tek başımaydım sonra yavaş yavaş arkadaşlar aramıza katıldılar her arkadaşda aracı yapmak istedikleri ve ortam hakkında yorum yaptılar ama mesela ben aracımı sattım Tolga kadeşime bayrağı devrettim dolayısıyla artık fikir beyan ederken öncelikle Bülent abimi ve Tolga kardeşimi beklemek zorundayım zira artık navarayı yaşayan onlar ben değilim diğer arkadaşlarında bir kısmı araçlarını sattlar yada yoğunlukdan dolayı uzak kalmak durumundalar.. Serkan bey sizin gibi yeni katılan arkadaşlar katılımcı olacaklar ki sayfamız canlanacak .... İlk defa girdiğiniz bir sayfada önce kişileri ve ortamı tanımayı tercih ederseniz Bülent abimizin bizler için ve sayfa için ne kadar kıymetli olduğunu olgunluğu ve bilgeliği ilede yol gösterici olduğunu farkedeceksinizdir... Velhasıl sayfaya ve aramıza hoş geldiniz diyorum her yeni başlangıçlarda yanlış anlaşılmalar olabilir
bu sayfaya yazan herkes gerek sizin tecrübelerinize gerekse kendi tecrübelerini sizle paylaşmakda aynı heyecanı ve ilgiyi göstermekten çekinmeyceklerdir.. Tekrar sizi navara sevgisiyle kucaklıyorum ve bu konu ile ilgili tecrübelerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum selamlar

saygılarımla

;D ;D ;D ;D ;D

Barbaros kardeşim tşk ederim sağol.. :smiley: seninde dediğin gibi bazen başlangıclarda yanlış anlamalar olabiliyor ama problem değil ...sayfaya yeni katılan arkadaşlar da fikir ve düşüncelerini paylaştıkça birbirimizi daha iyi tanıyoruz mesele kalmıyor vede belli bir hedefe gidiyoruz....Serkanx kardeşimde bizleri tanıdıkça sanırım daha güzel şeyleri paylaşacağız.....ama herşeye rağmen bu sayfanın asıl sahibi sensin.... :D ve seni tanıdığım içinde cok ama cok memnunum sağol varol kardeşim.... ;)

selam herkese.bende navaralananlardanım.daha çömezim :smiley: aracım 4x4 at. otomatik vites hakkında birsorum olacaktı ilk defa at kullanan biri olarak.vites d de seyir halindeyken yokuş iniş-çıkışlarında 3-2 veya 1e geçiş yaparken direk geçebilirmiyim.yani d den r ye geçişteki gibi aracı durdurmaya gerek varmı.konuyu tam bilmeyen biri olarak şanzımanı elime almaktan çekindiğim için soruyorum.ayrıca devamı olarak bu dediğimi 4x4 modundada yapabilirmiyim.teşekkürler.

platinserkan' Alıntı:
selam herkese.bende navaralananlardanım.daha çömezim :smiley: aracım 4x4 at. otomatik vites hakkında birsorum olacaktı ilk defa at kullanan biri olarak.vites d de seyir halindeyken yokuş iniş-çıkışlarında 3-2 veya 1e geçiş yaparken direk geçebilirmiyim.yani d den r ye geçişteki gibi aracı durdurmaya gerek varmı.konuyu tam bilmeyen biri olarak şanzımanı elime almaktan çekindiğim için soruyorum.ayrıca devamı olarak bu dediğimi 4x4 modundada yapabilirmiyim.teşekkürler.
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle d den direk 1 e geçmek sağlıklı olmıyacaktır 3 e daha sonra 2 ye ve hızınız durumuna göre 1 e geçebilirsiniz ama aracınız manuelde olsa 5 den 1 e yada 2 ye geçmek uygun değildir ....... 4x4 modundada aynı şey değişen bişey yok

herkese merhaba ;D abilerim tamponu demirden düşünüyorum serhan abinin navarasının arkasında vardı sanırım onun biraz benzeri gibi bir şey olacak sanırım ;D

Aykut o başka senin resimde gösterdiğin başkaydı yoksa benmi yanlış anlıyorum... ??? üstündeki tamponu cıkarıp demir tampon koyacaksan o olabilir..hatta o tamponun resmi varsa bakalım nacizane fikrimizi söyleriz tabiki... ;)

aykut arka tampona bısı yapma bence eğer yapıcaksanda komple demır tampon yap cunku bunlar arabanın boyunu uzatıyo ve devamlı orayı vurmaya baslıyosun bide bu boru olunca egılıyo bukuluyo tampona yaslanıyo daha cok tamponu bozuyo bilgine..... bnm on tamponda wardı butür bişey yarardan cok zarar verıyodu ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR