Aykut cum zaten uzun olan aracı daha fazla uzatmanın alemi yok hem Tolga ların peşindendaldın parkur ağırlaşınca gerimi dönecekksin yapacağın herşey para onun için işini kolaylaştıracak fonksiyenel uygulamalara yönel ence görsel de önemli ama önceeeeee bize avantaj sağlıyacak yerlerden başlamak lazım ;Dakt' Alıntı:ben şimdilik ağır off road la ugrasmayacagımya abi o yüzden düşündüm açıkçası :-\
ooo zamanın bol hiç acele etme ozaman get yerine kitle başlasan nasıl olur nasılsa daha sonra kesmeyecek takozu atıp 2" daha yukarı atacaksın aracı ;D ;D ;D ;D ;Dakt' Alıntı:yok abi daha 2 senem var ama şimdiden yavaş yavaş başladım ilk etapta 2'' yükseltme var takoz [kibar anlamıyla GET ;D] ile yükseltme yapacağım sonradan AT lastik vinç tepe lambaları snorkel vs devamı gelecek ;D
teşekkürler kafamdaki soru işaretleri bitti sayenizde.bsayil' Alıntı:Merhabalar hayırlı olsun öncelikle d den direk 1 e geçmek sağlıklı olmıyacaktır 3 e daha sonra 2 ye ve hızınız durumuna göre 1 e geçebilirsiniz ama aracınız manuelde olsa 5 den 1 e yada 2 ye geçmek uygun değildir ....... 4x4 modundada aynı şey değişen bişey yok
;D ;D ;D ;D ;D en basiti ve kesin olan Kürşat ın diline düşerdin abi ;D ;D ;D ;D Bülent abiyi vinçledim diye anlatır dururdu ;D ;D ;Dred34' Alıntı:günaydın arkadaşlar... şafak 2.... arabadan ayrı kalınca ne yapacağımızı şaşırdık valla... ;D özledim keratayı ..ama öyle bir arabam varki sormayın gitsin... ??? reno clio larda fena değilmiş ama merak ettiğim birşey var acaba clio yu bizim parkurlardan birine soksak ne olurdu... ;D
Bu arada keyifler nasıl abicim seyahatler yavaşladı gibi sanki ;Dred34' Alıntı:doğrudur Barbaros um.... komikte bir durum olurdu ya...önde toyota arkada vinçlenmiş clio.... ne reklam olurdu valla..... ;D
Allah kolaylıklar versin abicim ne diyimred34' Alıntı:ah Barbarosum ahhhhh nerdeeee.... araba c.tesi cıkıyor bende hemen yollara düşüyorum...önce izmire gidiyorum...4 gün oradayım ..oradan ankara ve krıkkaleye geciyorum...sonra ver elini istanbul.... eh bir hafta kadar istanbul dayım..sonra da rize yolculuğu başlıyor.... ;D dönüşte de giydirmesi yapılan istasyonları denetlemek için anadolunun yollarına düşüyorum....bütün bölgeleri dolaşacağım artık ne zaman dönerim allah bilir.... ;D ama bir yerlerde buluşuruz kardeşim....