Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 538,950
Ynt: Navara Kullananlar

bugun autoshow a gıttım navarayı ıncelerken bı baktım 230 hp ;D 3.0 v6 dizel..... ek olarak yenı navarada tiptronık sanzuman war esp war ıcınde ufak makyajlar yapılmıs.... süspansıyon sıstemınde yıne degısıklıkler yapılmıs... dış kısımda on tampon harıcı bi fark yok fiyatları www.nissan.com.tr adresınde war bilginize...... bu arada vw amarok u da gordum onuda cok guzel yapmıslar ıncelemenızı tavsıye ederım ;D bu arada sanırım 2 seneye kadarda navaranın yenı kasası gelıcekmiş

Etiketler

tolgas' Alıntı:
bugun autoshow a gıttım navarayı ıncelerken bı baktım 230 hp ;D 3.0 v6 dizel..... ek olarak yenı navarada tiptronık sanzuman war esp war ıcınde ufak makyajlar yapılmıs.... süspansıyon sıstemınde yıne degısıklıkler yapılmıs... dış kısımda on tampon harıcı bi fark yok fiyatları www.nissan.com.tr adresınde war bilginize...... bu arada vw amarok u da gordum onuda cok guzel yapmıslar ıncelemenızı tavsıye ederım ;D bu arada sanırım 2 seneye kadarda navaranın yenı kasası gelıcekmiş

slm tolga bey öncelikle bilgileriniz için teşekkür ederim,nissan ın kendi sitesinde 3.0 v6 modelinin fiyatı yok ayrıca bende adana daki nissan bayisine gittigimde yaklasık 1 ay önce orda tam dolu beyaz renk navara vardı göğüs felan komple degiştirmişlerdi esp vardı tiptronik şanzumana dikkat etmemiştim,fiyatta 73.000 tl diyolardı. ama dediginiz gibi 3.0 v6 zevki başka olur bende 2008 4x4 le modeli vardı sattım sizin aracınızla gezdi bizim oğlan ;D ;D antalya semalarında..neyse eger gelişme olursa burdan bilgileri paylaşırsanız sevinirim bi hassa o yeni modelin fiyat bilgisi 3.0 v6 saygılar..duran

walla fuardakı aracta öle cok buyuk bı değiğşiklik yoktu sadece vıtes kısmında bı degısıklık wardı.... öğrenınce mutlaka yazarım duran bey

tolgas' Alıntı:
walla fuardakı aracta öle cok buyuk bı değiğşiklik yoktu sadece vıtes kısmında bı degısıklık wardı.... öğrenınce mutlaka yazarım duran bey

ilginize teşekkür ederim..ayrıca aracınızında maşallahı var detaylı resimleri var ise yollarsanız sevinirim fikir açısından msn ve mail adresim dnz_drn@hotmail.com saygılar...

günaydın arkadaşlar... :smiley: Duran sen cezalısın kardeşim... ;) ne ararsın ne sorarsın olmaz böyle şey ..ben herkese adana da bir kardeşim var diyorum ama senden hiç ses cıkmıyor... ;D gelelim arabaya ..bende dün fuara gittim bir halta yaramaz mankenler dışında .... ;D arabalar benim ilgilendiğim sınıfta değildi zaten sadece geyik için gittim.... ;) navara standında yeni navara vardı ama benim arabanın yanında hikaye valla....motor olmuş 230 beygir içinde ufak tefek değişiklik var gerisi aynı ...şahsen hayal kırıklığına uğradım sadece motor 230 beygir ve tork 550 olmuş biraz güçlenmiş yani....o araba benimki gibi yapılırsa birşeye benzer....toyota ya da ugradım oradaki hiluxe baktım eh işte oda makyajlı gelmiş içi boş biraz konuştum kimse bir halt bilmiyor ben onlara birz bilgi verdim ... ;D anlayın fuar mantığını mankenler önde arabalar arkada o kadar....arabayla ilgili bilgi verecek kimse yok....Durancım araba 72-75 milyar aralığında olacak ama acele etme derim yok alacaksanda 230 luk al bir tane ufak ufak yaparsın....eğer bulamazsan bana haber ver ben buradan hallederim sana problem olmaz....

NVR01' Alıntı:
ilginize teşekkür ederim..ayrıca aracınızında maşallahı var detaylı resimleri var ise yollarsanız sevinirim fikir açısından msn ve mail adresim dnz_drn@hotmail.com saygılar...
vay vay vay kimler ortaya çıkmış Duran kardeşim hayırsızlık konusunda şilt vereceğim sana nerelerdesin bakayım telefonumuz var aramazsın forumumuz var girmezsin o gece Antalya dan bi gittin bi daha haber alamadık senden vs vs vs açıklamalarını bekliyoruz furan beyefendi ;D ;D ;D

walla bende navaranın yenısı gelmıstır dıye gıttım oda hayal kırıklıgı oldu ;D bu arada fuarda jeep standını bulamadım sen gördünmü bülent abi

jeep standı pek yoktu Tolgacım....sadece toyota ve navara da birer araba vardı ...onlara da soru sorsan cevap alamıyordun... ;D kendi kendime eğlendim ben... ;) vede 230 bg lik navara beni hayal kırıklığına uğrattı ve arabamı daha cok sevmeye başladım... :D navara sadece bg artırmış bir de torku yükselmiş o kadar gerisi aynı ...değişen birşey yok yada biz doyumsusuz.... ;D

herkesi slm lıyor kucaklıyorum barbaros abi haklısın ne desen bülent abimde aynı şekilde haklı nedese ama telafi edecegiz inşallah..bülent abi eger o fiyatlarda olacaksa 72 veya max 75 alıcaz galiba sana haber vericem almışken 3.0 v6 olsun bariii ;D ;D ;D ;D not: adanada her zaman bi gardaşınız var unutmayın ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

amorok a baktınmı bulent abi fikrini alım bi ;D

valla görmedimki Tolgacım ... ;D ama bence o arabanın daha yol alması gerek ...yeni bir versiyon yurt dışı siteleride takip edip nerede ne yapıyor bilmemiz gerekir bence.... ;)

red34' Alıntı:
valla görmedimki Tolgacım ... ;D ama bence o arabanın daha yol alması gerek ...yeni bir versiyon yurt dışı siteleride takip edip nerede ne yapıyor bilmemiz gerekir bence.... ;)

sen boşverde amaroku ;D ;D ;D senin adamın coktur abicim navara 3.0 v6 hakkında biraz detaylı bilgi al parçalar aynı mı olur yürüyen aksam,motor parcası felan dayanıklılık nasıldır.amarok mamarok bizi bozar kibar araçlardır onlar.. ;D ;D ;D ;D sitede kim navara 3.0 hakkında bilgisi olupta paylaşırsa sevinirim...saygılar

Merhaba Arkadaşlar,
Duran yine navaraya dönüyorsun, küçük arabalar kesmedi anlaşılan ;)
Bülent Abi senin yakında alacağın kuzunun resmini ekliyorum, budur herhalde. Resimdeki siyah beyaz çok şık olmuş, sana da yakışır hani :smiley:

33655_150730881631509_120195134685084_215589_4542296_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR