??? ??? ??? ???tanerdmr' Alıntı:selamlar
antalyadan aranıza yeni katıldım 2006 model navara nismom var
bu nismo konusunu bileniniz varmıdır aceba ???
bsayil' Alıntı:??? ??? ??? ???
hayırlı olsun hoş geldiniz benim bir bilgim yok ama Bülent abim muhakkak yardımcı olacaktır ;D
bsayil' Alıntı:??? ??? ??? ???
hayırlı olsun hoş geldiniz benim bir bilgim yok ama Bülent abim muhakkak yardımcı olacaktır ;D
merhabalartolgas' Alıntı:ayrıca bıldıgım kadarıyla nısmolar 4000cc ve v6 motor
NVR01' Alıntı:Selam lar biliyorsunuz nissan navara 3.0 v6 gelmişti fuara araştırdım nissan türkiyede ile maillerimiz sonucu 2011 mart ayından sonra ithal edilecek olan navara 30 v6 serisi 95.000 tl olarak piyasaya girecekmiş hem mart ayı hemde 95.000 tl yuhhh üzüldüm yine 2.5 4 silindir devam baba zaten gereki yoktu 3.0 v6 nın zaten navara güçlü bi araba diye düşünüyorum bide benim alacacagım 190 hp yeter neyse hayırlısı olsun diyorum bilginize sunuyorum...saygılar
walla şöle söliyim o stıcker ları her yerde bulabılıyosunuz zaten nismo olsa ruhsattada nismo yazar.... stıckerlarıda bu sıteden bulabılırsınız http://www.courtesyparts.com/tanerdmr' Alıntı:merhabalar
bendeki araç 2006 model 2,5 dızel nissan navara nismo se 4x4 modelı arka camurluk ustu jantlarda ve on ızgarada nısmo yazıları var(bende sonradan yapılmıştır diye baktım ama boyadan sonra yazılar yapıstırılıp cila atılmış ? yanı yazılar orjinal gigi duruyor) bu dedıgınız dıfransyel klıdı olayı yok.
nısmo yazılarını yarın eklemeye calışayım
tanerdmr' Alıntı:merhabalar
bendeki araç 2006 model 2,5 dızel nissan navara nismo se 4x4 modelı arka camurluk ustu jantlarda ve on ızgarada nısmo yazıları var(bende sonradan yapılmıştır diye baktım ama boyadan sonra yazılar yapıstırılıp cila atılmış ? yanı yazılar orjinal gigi duruyor) bu dedıgınız dıfransyel klıdı olayı yok.
nısmo yazılarını yarın eklemeye calışayım