Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,179
Ynt: Navara Kullananlar

oo birde steacker yapıştırdıkmı değme keyfine valla kimse anlamaz.... ;D bence ustayı getir iyice bir incelesin ve resmini alsın tabii sen bilirsin yinede... ;)

Etiketler

getirmeyi düşünüyorum bülent abi zaten şablon cıkarıcakmıs sonra lazerde kestırıcekmıs olmadı senın arabanın üstünden bi şablon cıkarırız tabi senin içinde bi mahsuru yoksa bülent abi

yok Tolgacım ne mahsuru olacak ... ;) ama c.tesiye kadar buradayım haberin olsun sonra ver elini izmir.. :D ben buradayken işi halletmeye bak yada dönüşte olabilir haberin ola.... ;)

tmm bülent abi cok teşekkurler ben ayarlamaya calısıcam :smiley:

MERHABA ARANIZA YENİ KATILDIM NAVARA 2009 MODEL OTOMATİK 4X2 SE ALMAYI DUSUNUYORUM İSTANBULDA HEM NORMAL HEMDE GEZİ AMAÇLI KULLANMAYI DUSUNUYORUM ACABA EKSİ LERİ VE ARTILARI HAKKINDA BANA BİLGİ VERİRMİSİNİZ
ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDİYORUM........

Kutluhan aramıza hoşgeldin... :smiley: hemen konuya girelim istersen... ;) 4x2 off-road için pek uygun değil baştan belirteyim 4 çeker olmadığı için aracınla anca toprak yolda gidip gelirsin kış şartlarında hareket edemezsin artı 4x2 olduğu içinde arka savrulma riski fazla ....pek tavsiye etmem 4x2 yi ....asfaltta kullanabilirsin ama off-road da asla kullanamazsın haberin olsun..bence 4x4 al daha sonra yapılacak işleri konuşuruz kolay gelsin.....

bülent abiye katılıyorum ;D

bu arada bulent abi bu hafta içi bigün ugrıcam sana ustayla şablon almaya gelıcez

Tolgacım araba çarşamba ve perşembe günü yok basamaklar takılacak haberin ola ....bence en güzeli c.tesi sabah olur arz ederim... ;)

Selam

Bayram için Çanakkale civarlarında hem kamp hem balık tutarak bir kaç gün geçirebileceğim bir yer arıyorum, google earth'den bir keşif edeyim dedim ama bir şey çıkaramadım. Aklıma Navara'cılardan yardım istemek geldi :smiley: fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

IMG_2292_resize.jpg

IMG_2320x_resize.jpg

redingolors kardeşim arabanız standart bir navara gördüğüm kadarı ile.....güle güle kullanın ALLAH kaza bela vermesin....çanakkale nin ne tarafındasınız avrupa tarafımı yoksa anadolu tarafında mı olacaksınız.. ??? avrupa tarafı ise dolaşmak için şehitlik bölgesi ve abidenin olduğu bölgeyi tavsiye edebilirim yada daha yukarıda uzunköprü edirne tarafından başlayarak yunanistan sınırı boyunca aşagıya doğru saroza doğru inebilirsiniz ....yok anadolu tarafında iseniz ida dağı( kaz dağları ) bölgesinde gezebileceğiniz bir sürü köy yolu var özellikle deniz tarafında yeşilyurt köyü tarafında gezebilirsiniz.....ayrıca ASOS bölgeside tavsiye edilebilir ....kolay gelsin.......

herkeze günaydın...

bülent abi sen cumartesı gunu kaca kadar istasyondasın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR