red34' Alıntı:Barbaros kardeşim haklısın ...istanbul biraz buzlu bizim elementciler donmuş olmasın sakın.... ;D azıcık daha bekleyelim kardeşim....
![]()
red34' Alıntı:Erkan kardeşim arama kurtarma işini unutma hatırlatayım dedim ...![]()
;D ;D ;D ;Dred34' Alıntı:hani arama kurtarmada bir arkadaş vardı ...hani onu arayacaktın....
arabayı ve beni arama kurtarmaya kayıt edecekti...
veeeee böylece tüv den bana kıyak olacaktı....!!! yaw tekilaları kuruttunuz valla türkiye de sıkıntı başlayacak güzel arkadaşım... ;D acaba hatırladın mı... ???
red34' Alıntı:hani arama kurtarmada bir arkadaş vardı ...hani onu arayacaktın....
arabayı ve beni arama kurtarmaya kayıt edecekti...
veeeee böylece tüv den bana kıyak olacaktı....!!! yaw tekilaları kuruttunuz valla türkiye de sıkıntı başlayacak güzel arkadaşım... ;D acaba hatırladın mı... ???
CDM-SUBARU' Alıntı:Haaa tamam abi tamam yaa,Özgür'ü diyosun
Hatırladım abi tamamdır,valla tekila karaborsaya düşmüş ;D
Tamamdır abi,yarın Özgür'le bi konuşıyım ben.![]()
hayırlısı olsun güle güle kullanın bende satmaya karar vermiştim keşke benimkini alsaydınızmulker' Alıntı:Merhabalar
Barbaros bey sizin arabanızı gördükden hemen sonra bende bir NİSSAN NAVARA 4X4 LE sahibi oldum. ve bu gun sizin aracın etrafında tabiri caiz se dört döndüm.Çünkü lastiklerimi degiştirmem lazım ve ne takacağımı bilmiyorum .Emin olun yanlız değilsiniz. Nissan navara evet kesinlikle doğru tercih.Size tesekkür ederim.
her konuda zevkle yardıma hazırım hiççekinmeden yazabilirsiniz hatta buluşur beraber de inceleyebilirsiniz araçlarımulker' Alıntı:evet antalyada yasıyorum. ve hakikaten yardımınızada ihtiyacım olacak gibi
tesekkur ederimbsayil' Alıntı:her konuda zevkle yardıma hazırım hiççekinmeden yazabilirsiniz hatta buluşur beraber de inceleyebilirsiniz araçları
sıfırmı aldınız ????