Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,060
Ynt: Navara Kullananlar

mulker' Alıntı:
tesekkur ederim
hayır 2.el 2007 model .hatta ben almaya karar verdiğımde nissan dan sizin arabadan bahsettiler ve satmaktan vaz gectiğinizi söylediler.

eldekini satmak için öyle demişlerdir ;D

orda iki tane vardı dik kapalı sac olanımı yoksa eğik kapalı olanımı aldınız

Etiketler

bsayil' Alıntı:
eldekini satmak için öyle demişlerdir ;D

orda iki tane vardı dik kapalı sac olanımı yoksa eğik kapalı olanımı aldınız
yo hayır ordakileri almadım dahası anlaşamadık sizin araca benziyor benim araç carryboy kabin var bende

ben serviste taktırmıştım kbininissanda tekrar hayırlı olsun neler yapmak istiyorsunuz araca

mulker' Alıntı:
öncelikle uygun lastik takmalıyım çünkü dogaya açılmak amacım

kesinlikle ama önce yükseltmelisiniz çünkü yükseltmeden sürekli altını vuruyor ve yklaşmaaçısı kötü minumun 5 cm yükseltmek lazım
lastik kolay
off road için vinç olmazsa olmaz tabi
vs vs vs vs vs vs vs vs

bsayil' Alıntı:
kesinlikle ama önce yükseltmelisiniz çünkü yükseltmeden sürekli altını vuruyor ve yklaşmaaçısı kötü minumun 5 cm yükseltmek lazım
lastik kolay
off road için vinç olmazsa olmaz tabi
vs vs vs vs vs vs vs vs
aracı yükseltmek agırlık merkezini bozmuyormu yani normal şartlarda kullanıldığında virajlarda sorun yaratmıyormu

bu tarz araçlarda arkaya ağorlık uygulaması kesinlikle gerekiyor zaten bende vardı bu olayı biraz rahatlatıyor tabi bide spacer diye tabir edilen lastik tercihine göre flanş uygulaması var aracın basma açısını genişletiyor belki dikkatinizi çekmiştir benim arçda lastikler 5cm kadar dişarda durur o zaman sorun kalmıyor

bsayil' Alıntı:
bu tarz araçlarda arkaya ağorlık uygulaması kesinlikle gerekiyor zaten bende vardı bu olayı biraz rahatlatıyor tabi bide spacer diye tabir edilen lastik tercihine göre flanş uygulaması var aracın basma açısını genişletiyor belki dikkatinizi çekmiştir benim arçda lastikler 5cm kadar dişarda durur o zaman sorun kalmıyor
evet kesinlikle tanışmalıyız KESİNLİKLEEEE sizden ögreneceğim cok sey var.tecrübelerinizden istifade etmeliyim. bu arada ben müsadennizi istesem yarın yogun bir gün olacak.

mulker' Alıntı:
evet kesinlikle tanışmalıyız KESİNLİKLEEEE sizden ögreneceğim cok sey var.tecrübelerinizden istifade etmeliyim. bu arada ben müsadennizi istesem yarın yogun bir gün olacak.

elimden geldiğince yardımcı olurum hayırlı geceler

Günaydın arkadaşlar diyerek güne başlayalım.... ;) Erkan kod adın artık TEKİLA TANRISI ...... ;D ;D arz ederim..... ;) yardımcı olabilirse sevinirim öyle bir organizasyonun içinde yer almakta ayrı zevk ve gurur kaynağı benim için.......alakana tşk ederim .......

Sevgili dostlar :smiley: hoşgörünüze sığınarak bir eleştiri getireceğim;
Bu başlık çok genel olmuş. Navara ile ilgili teknik, mekanik, muhabbet .... hepsi bir arada olmuş. 56 sayfayı geçmiş. Yeni bir navara kullanıcısı gruba katılsa ve navaranın " vitesleriyle ilgili bir sorunu/çözümü öğrenmek sistese 56 sayfa okuması gerekiyor.
En azından bundan sonra konular değiştikçe yeni başlık açılsa fena mı olur?

Erdal bey günaydın nasılsınız..? söylediklerinize kısmen katılırım ama bu seferde sayfa cokluğundan kimin nerede ne söylediği anlaşılmaz yeni gelen arkadaşlar istedikleri cevaba ulaşmak için baya dolaşırlar....halbuki bu sayfalarda istediğiniz herşeye ulaşabilirsiniz kaldıki yeni gelen bütün arkadaşlara derhal yardımcı oluyoruz ....dertleri ne ise ona göre yönlendiriyoruz ..... ama fikirlere de saygılıyız ....buraya gelen bütün navaracı arkadaşlar sorunları cözülmüş olarak ayrılırlar..... ;) biraz reklam oldu kusura bakmayın... :D kendinize iyi bakın görüşmek üzere.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR