Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,051
Ynt: Navara Kullananlar

Barbaros bey günaydın
eger mümkünse ahmet abi ile görüşmek istiyorum .bu sabah şirkete gelirlen direksiyonumda bir tutukluk meydana geldi yani hidrolik devre dısı kalmış gibi oldu daha sonra düzeldi.Bi o kunuda görüşmek isterim. Ha bu arada dün hava limanında yanınıza gelmeye çalıştım ama ben gelene dek sizin araç gitmişti. :smiley:

Etiketler

sanırım NAVARA dayanışması ; malesef günümüz insanlarının unuttuğu bir sey SELAM laşmak ben artık sabah olsunda buradan bir kaç kişiye selam diyeyim diye bekler hale geldim SÜPER YAWW

hayırdır ne oldu direksiyona..? bence hemen servise uğra başına dert acmasın direksiyon...nasıl olsa garantidesin ....

abi anlayamadım, 4x4 de iken tam turda bır vurultu yapıyorya aynen öyle oldu ve benım arabam 2007 model garanti kapsamı dışı :'(

bence Barbaros u yakala o sana yardımcı olur sanayide bir sürü tanıdığı var yada ahmet usta ya git o halleder .....

Merhabalar;
forumu ilgi ile takip ediyorum,
Üstadlara bir sorum olacak... Pathfinder 2008-2009-2010 modeller de kilitli difransiyel varmı? Varsa ise çalışma prensibi ne şekidedir?
Selamlar

mulker' Alıntı:
Barbaros bey günaydın
eger mümkünse ahmet abi ile görüşmek istiyorum .bu sabah şirkete gelirlen direksiyonumda bir tutukluk meydana geldi yani hidrolik devre dısı kalmış gibi oldu daha sonra düzeldi.Bi o kunuda görüşmek isterim. Ha bu arada dün hava limanında yanınıza gelmeye çalıştım ama ben gelene dek sizin araç gitmişti. :smiley:

selam arkadaşlar ihtiyacınızvarsa numaram 05323266617

Kmtn' Alıntı:
Merhabalar;
forumu ilgi ile takip ediyorum,
Üstadlara bir sorum olacak... Pathfinder 2008-2009-2010 modeller de kilitli difransiyel varmı? Varsa ise çalışma prensibi ne şekidedir?
Selamlar

Ben 2008 model pathfinder sahibiyim bildiğim kadarıyla arkada lsd kullanılıyor arka diferansiyelde saygılar .

Aykut Bey; 2008 Pathfinder da eğim iniş-eğim çıkış sistemi varmı ve Kasa hangi yılda yenilenecek?

Ahmet kardeşi,m slm :smiley: valla benim bir problemim yok kar düşünsün... ;D engelleri tanımam aşarım .... :D evin orası harika dün sabaha kadar kar yağdı etraf harikaydı....ben baya eğleniyorum ama diğer milleti bilemem kardeşim .. ;) sen neler yapıyorsun ...??? arkadaşlar nissanlarda patrol hariç hepsi yarım kilit arz ederim... ;)

Sinan Abi makyajlı olan modellerde [aynalarında sinyal lambaları olan çok kollu jant olan ve araca iniş ve çıkışları kolaylaştıran aynaların altındaki giriş lambaları olan ] eğim iniş ve çıkış asistanları vardır.Ancak makyajsız olanlarda bunlar bulunmuyor tamamen yeni kasa olan R52 kodlu araç ise 2012 de çıkar büyük ihtimalle saygılarımla :smiley:

red34' Alıntı:
Ahmet kardeşi,m Selam :smiley: valla benim bir problemim yok kar düşünsün... ;D engelleri tanımam aşarım .... :D evin orası harika dün sabaha kadar kar yağdı etraf harikaydı....ben baya eğleniyorum ama diğer milleti bilemem kardeşim .. ;) sen neler yapıyorsun ...??? arkadaşlar nissanlarda patrol hariç hepsi yarım kilit arz ederim... ;)

aynen ..bendede problem yok...olması için Pazar günü batmaya gittik batamadan döndük ..bi ara beraber batalım şöyle bi keyifli keyifli ... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR