Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,984
Ynt: Navara Kullananlar

Hayırlı olsun Bülent Abi,
Biraz bilgi verir misin ; markası kanal aralığı nedir kaça maloldu mesela? Bu arada senin bağlantılarda paslanmaya başlamış, iyi bir raspa boya ister gibi haberin olsun yoksa grinin üzerinde sarı akıntılar pek bir güzel duracak :smiley:

Etiketler

evet Turgay kardeşim haklısın valla ..... ama pek önemli değil kısa bir süre sonra yukarıda bir operasyon yapıcam....ya sepet yada paslanmazdan bir örnek olabilir gibime geliyor taze fikirleri bekliyorum bu arada tabii..... ;) valla telsiz midland marka Turgay menzili 17 km ( kitapta öyle diyor ) ama zannedersem dagların arasında mesafe kısalır fiatı da 300 tl bana uygun geldi ....her yerde lazım olur bizim gibi off-road culara.......

saol Berk kardeşim... :smiley: bunlarda gerekmiyor Berk daha profesyonel birşey alırsan lazım onada gerek yok bunlar gayet iyi tavsiye ederim.... ;)

Elementtrade olarak bu aralar bilgisayar başına çok geçemiyoruz. Aşağıdaki araçla uğraşıyoruz. Fikirlerinizi bekliyoruz....

Fotoğraf0628.jpg

Fotoğraf0631.jpg

Bülent abi, bende bir kaç hafta önce İzmir grubu ile geziye katılmadan önce Aselsan Cobra almıştım. Bu da grupla geziler için yeterli bir alet.

Seninki farklı Berk, hem daha kısa mesafeli hemde kullanım amacı biraz daha farklı, en iyi şartlarda bile 5-6 km'den fazla mesafe ile irtibat kurman zordur. Bülent Abi'de ki cihaz daha fazla ve farklı frekansları kullanıyor :smiley:

Arabayı arazide kullanmayı öğrenelim biraz, ilerde bizimde olur inşallah :smiley:
Bende ilk etapta İzmir grubu ile gezilere katılmak için aldım. . Bu aralar hem iş hemde ailevi bazı nedenlerden zaten ne geziye katılabildim, nede araziye çıkabildim. Evde boş boş yatıyorlar.
Bu arada Turgay abi sen nerdesin? Manisa - İzmir - İstanbul - Kars ? ;D

Sende ki cihazı iyi biliyorum, bir çok modelini kullandım, gemide dahili haberleşmede çok pratik oluyor, pek pahali olmayınca armatörlerinde işine geliyor. Ben Manisa'dayım Berk, daha buralardayım.

Berk senin bahsettiklerin (2-3 km ) kısa mesafe kardeşim benim aldığım midland 78 ise 17 km ye kadar mesafesi var uygun hava şartları ve mesafelerde ise menzil uzayabiliyor haberin olsun.... ;) hem dediğin gibi bence de sana daha sonra gereken bir alet acele etme bende test eder sana acıklamalı bilgi veririm... ;D

ELEMENT TRADE' Alıntı:
Elementtrade olarak bu aralar bilgisayar başına çok geçemiyoruz. Aşağıdaki araçla uğraşıyoruz. Fikirlerinizi bekliyoruz....

guzel gorunuyor elinize saglık.. yukseltmeyi ne ile yaptınız? lastik ebatları nedir? onden çekilmis fotografını yukleyebilirseniz sevinirim..

buarada hiluxun rock slider ve portbagaj orhan ustanın eserleri mi? onun tarzına benziyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR