Sinbad' Alıntı:Daha da yürüyecektir ona ne şüphe; navara kullananlar içerisinde benim kadar çok yer gezen yoktur herhalde gönüllü tanıtımınızı yapacağımdan da emin olabilirsin, gerçi şimdi bile yapıyoruz ;D
Duran benim lastikler beni 2-3 sene daha götürür ama hayalim 3inch süspansiyon lift 33 inch lastik bence sende arabanı bozma çok güzel bi araban varNVR01' Alıntı:gözükara Selam elimde 265/70/17 var daha 1000 km olmadı....cooper discovery stt modeli 1750 gibi rakama verecem 5 adet 1 tanesi daha janta girmedi...
bsayil' Alıntı:turgaycım asfaltsa iddaan itirazım yok ama arazi çamur kar kum diyorsan orda dur cnm kardeşim zorlamamnın sonu yok biliyorsun
ben periyodik bakımı ayda bir yaptırırım serveisten bakabilirsin yüzde doksanı arazide ama ;D ;D ;D
gozukara' Alıntı:Duran benim lastikler beni 2-3 sene daha götürür ama hayalim 3inch süspansiyon lift 33 inch lastik bence sende arabanı bozma çok güzel bi araban var
red34' Alıntı:günaydın arkadaşlar...yol hazırlıkları başladı..... TEKİLA TANRISI malesef 2 şişe kurtsuz hazırdır arz ederim.... ;D pasta siparişide bugün halledilecek bilginize........
![]()