Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,984

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

Sinbad' Alıntı:
Daha da yürüyecektir ona ne şüphe; navara kullananlar içerisinde benim kadar çok yer gezen yoktur herhalde gönüllü tanıtımınızı yapacağımdan da emin olabilirsin, gerçi şimdi bile yapıyoruz ;D

turgaycım asfaltsa iddaan itirazım yok ama arazi çamur kar kum diyorsan orda dur cnm kardeşim zorlamamnın sonu yok biliyorsun
ben periyodik bakımı ayda bir yaptırırım serveisten bakabilirsin yüzde doksanı arazide ama ;D ;D ;D

NVR01' Alıntı:
gözükara Selam elimde 265/70/17 var daha 1000 km olmadı....cooper discovery stt modeli 1750 gibi rakama verecem 5 adet 1 tanesi daha janta girmedi...
Duran benim lastikler beni 2-3 sene daha götürür ama hayalim 3inch süspansiyon lift 33 inch lastik bence sende arabanı bozma çok güzel bi araban var

bsayil' Alıntı:
turgaycım asfaltsa iddaan itirazım yok ama arazi çamur kar kum diyorsan orda dur cnm kardeşim zorlamamnın sonu yok biliyorsun
ben periyodik bakımı ayda bir yaptırırım serveisten bakabilirsin yüzde doksanı arazide ama ;D ;D ;D

Eyvallah kardeşimde benim kastettiğim ki iddia değildi; Türkiye genelinde çok yer gezmekti. Gitmediğim yer sayılıdır, olurda araca birşeyler yaptırırsak gezdikçe haliyle aracıda göstermiş olacağım için öyle dedim ;)
Arazi konusunda da haklısındır ama sadece şimdi sahip olduğumuz araçları ölçüt alıyorsak, yoksa biliyorsun benim memleketin her yeri zaten ufaktan off-road parkuru, bundan önceki araçlarım her ne kadar arazi aracı olmasa da mecburiyetten epey arazi gezisi yapmışımdır.
Kars gezisinde keşke memlekette olabilseydim de bölgemi size gezdirebilseydim, o zaman anlardın beni :smiley:

iyi geceler element trade bişey sormak istiyorum aracın krom yan ayna kapaklarını nerden temin ettiniz markası yada hangi firmenın ürünü belirtebilirmisiniz saygılar...

gozukara' Alıntı:
Duran benim lastikler beni 2-3 sene daha götürür ama hayalim 3inch süspansiyon lift 33 inch lastik bence sende arabanı bozma çok güzel bi araban var

teşekkürler gökhan ama satıyorum haberin olsun tekrar pistlere dönüyorum subaru evo gibi araçlara yöneliyorum...

arkadaşlar günaydın .. ;) elementçi kardeşlerim acil tlf nunuz lazım desemm.. ??? tlf larınız acılmıyor ..... ??? yada sizin trafik muamele işlerini yapan bir firma vardı onların tlf larını alabilirmiyim zahmet olmazsa.... ??? tşk ler.........

vah vah vah .. ;D yaw güzelim sayfa bomboş kalmış neyse geri döndük artık.... ;D kolay gelsin arkadaşlar......

günaydın arkadaşlar... ;) yol hazırlıkları başladı..... TEKİLA TANRISI malesef 2 şişe kurtsuz hazırdır arz ederim.... ;D pasta siparişide bugün halledilecek bilginize........ ;)

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar... ;) yol hazırlıkları başladı..... TEKİLA TANRISI malesef 2 şişe kurtsuz hazırdır arz ederim.... ;D pasta siparişide bugün halledilecek bilginize........ ;)

Günaydın abi. :smiley:

Aman abi,canımız sağolsun,kurtlu kurtsuz farketmez ;D

evet arkadaşlar tesiz rölemizde devreye girmiştir bilgilerinize.... :D

KARMA 018.jpg

arabanın boyu zaten yeterliydi .....şimdi de yüksekliği sıkıntı yaratıyor... :D cadde tarafındaki köprüler problem şimdiden.... :smiley: devm

KARMA 021.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR