berkguray' Alıntı:Elinize sağlık, gayet güzel olmuş.
Kullanılan orijinal yükseltme kitimidir? Ayrıca lastik seçimi nedir?
ELEMENT TRADE' Alıntı:Beğenen tüm arkadaşlara sevgiler ELEMENTTRADE yollara yeni orjinal ve sıradan olmayan makinalar çıkartmak için çalışıyoruz. Eylemlerimiz devam edecektir![]()
Sinbad' Alıntı:Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Bu arada her zamanki gibi mütevaziliğimiz de üzerimizde ;D ;D ;D
stt 285-70-17 nin fiyatı nedir öğrenebilirmiyizELEMENT TRADE' Alıntı:Orjinal navara 2" yükseltmekitidir.
stt 285-70-17 lastik
gozukara' Alıntı:stt 285-70-17 nin fiyatı nedir öğrenebilirmiyiz
En geç salı günü gibi elinde turgay merak etme bide senin aracı bi yapalım şanımız yürüsünSinbad' Alıntı:Takılıyorum Serhan kardeşim, yoksa yaptıklarınız ortada
Yol iyiydi, 2 gibi evde olabildim. Bu arada fiyat listesini bekliyorum hala haberin olsun![]()
ELEMENT TRADE' Alıntı:En geç salı günü gibi elinde turgay merak etme bide senin aracı bi yapalım şanımız yürüsün)
EyvallahSinbad' Alıntı:Daha da yürüyecektir ona ne şüphe; navara kullananlar içerisinde benim kadar çok yer gezen yoktur herhalde gönüllü tanıtımınızı yapacağımdan da emin olabilirsin, gerçi şimdi bile yapıyoruz ;D
Ozaman istanbula ilk geldiğinde tüm problemlerini çözeriz turgaySinbad' Alıntı:Kasa yine açılıyor bilgine, ama diğer parça ve lastikte bir sorun yok