KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bülent hayırlı olsun bu durumda kapı lastikleri ve cam fitillerinede güveniyorsan hadi buyur 2m derine dalmaya gidelim ama ben dalış tüpü olmadan dalmam varmı aracında
saol Berk tşk ederim kardeşim... asıl operasyon bundan sonra can alıcı bir nokta olacak.... ??? kilitli defransiyel operasyonu var sırada... kafama tam oturmayan bir iki nokta var ondan sonra işlem tamamdır... ;D
Pılımı pırtımı toplayıp geliyorum Abi, hadi yine iyisin kaptın Uzakyol Kaptanını
Bugün kardeşimle Karabaş ve Akbaş yetiştiren bir çiftliğe gittik, görmeliydin Abi muhteşem köpekler var
ya dur azdırma beni.... köpek dedinmi dayanamıyorum ben.... ;D birkaç resim cekseydin bari .... ??? e herhalde kaptan olarak seni seçeceğim başka yolu varmı ... ;D
Selam araba hoş güzelde yukarıdaki resimlerde asfalt çıkmış ortaya yani off road olmamış on road olmuş....bu araba için gerçek bir arazi parkur lazım , arabaya ayıp olmasın .Snorkel hayırlı olsun maliyet nedir acaba ??
tşkler maliyet 250 euro artı kdv diyelim .....görünen yol zaten bana ait bir yol kışın buz pisti niyetine kullanıyorum ....yazın şile ormanları yetiyor bana gkhn .....yada şile deki kros parkı ... sen hangisini tercih edersen artık.....