Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,031
Ynt: Navara Kullananlar

teşekkürler iyiyiz çok şükür....her zamanki gibi stres koşturmaca ..bide ayrıca bizim bir proje var biliyorsun (Kars Okul Yardımı ) onu öne almaya karar verdik bayağı bir telaşımız var....sen nasılsın ?

Etiketler

valla ben hastayım sürünme modunda 6.gün .. ;D az kaldı dayanıyorum istasyona devam işler fena değil koşturmaya devam aynen.... :D müsait olduğunda uğra konuşuruz kardeşim....

çok geçmiş olsun...karı buzu görünce fazla gezdin sanırım ;) ilk fırsatta uğrayacağım..şöyle bi sohbet edelim :D :D

valla haklısın kar buz gördüm mü kırmızı görmüş boğa gibi oluyorum.... ;D dikkat etmeyince de çarpılıyoruz hemen ... hani halen genciz ya ondandır.... ;D ;D

Gunaydin Beyler,
Bulent Abi Berk ile konustugunuz bagaj ici kaplamayi daha once konusmustuk yanilmiyorsam, hatta ben firma telefonlarini Berk'e vermistim, xtremeliners diye bir firma, 216 354 40 57-58 ve 533 920 83 82 tllfon numaralari. Sende ki yine azda Berk iyice unutkan olmus anlasilan, hatta firmayida arayip konusmustu :D
Bu arada pztesiden itibaren Istanbul'dayim, yaninada kesinlikle ugrarim var mi buralardan bir istedigin?

desene Berk yanmış..... :D ben yaştan dolayı yırttım.... ;D hayırlısı ile gel yeterli ... ;) vede uğra muhakkak bana bekliyorum.....

herkese iyi akşamlar

bende antalyada yaşıyorum barbaros un co pilotuyum namı diğer nikon deniz
;D ;D ;D

Merhaba Deniz hosgeldin,
Muhtemelen Barbaros'un gittigi yerleri fotograflayanda sensin oyleyse :smiley: Keske benimde bir co-pilotum olsaydi, o kadar yere gidiyorum bir fotograf cekenim yok :'(

günaydın arkadaşlar... :smiley: ben bu navara yı seviyorum ... ;D her yerde kar var ama bana yokkkk... ;D deniz aramıza hoşgeldin kardeşim.... ;)

herkese günaydın bülent abi sanırım gribi atlattık karlarda oynamaya başlamışsın

sevgili turgay deniz gibi co pilotun olsun sırtın yere gelmezzzz ;D ;D ;D

evet kardeşim dediğin gibi 7 gün sürdü... :D eh bir de dün kar başlayınca değmeyin keyfime ....herkes durma modunda ben kar küreme kamyonu gibiyim bayılıyorum bu navara ya.... ;D bu arada sakın hasta falan olmayın aman haaa .... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR