Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,031
Ynt: Navara Kullananlar

iyi pazarlar herkese

geçmiş bülent abicim acil şifalar

umarım bir kaçış planı yapabilirim bu aralar ;D ;D ;D

Etiketler

saol Barbaros tşk ederim.... ;) sürünme modunda 4.gün ..... :-\ dayanıyorum az kaldı.... ;D

Emrah Bey hoşgeldiniz.
Ben Navaramı yeni aldım ve almadan önce çok araştırdım. Navara ile ilgili çok ciddi bir şikayete daha önce rastlamadım. Ayrıca daha önce dayımda Nissan Pick-up vardı. Sürekli ağır yük taşırdı ve avcılık merakıda olduğundan araç neredeyse her hafta sonu araziye giriyordu. Araçı 200.000 km'nin üzerindeyken sattı. O güne kadar neredeyse hiç bir sorun çıkartmamıştı. Bu nedenlerle Nissan araçlara güveniyorum.

Herkese Merhaba,
Aracımın arkasını, şu an için kabin ile kapatmayı düşünmüyorum. Kasa üstü kapak sistemlerindede iyi olanlar şu an için bütçemi aşıyor. Ancak bu hafta sonuda anladımki bir yerlere giderken bagajsız olmak sorun. Hele araçta 4 kişi iseniz ve hava yağışlı ise ???
Bu nedenle carryboy gibi firmaların ürettiği resimdekiler gibi kasa için kutular var. Bunları bulabileceğim bir yerler biliyormusunuz?

KasaKutu1.jpg

KasaKutu2.jpg

KasaKutu3.jpg

Berk resimde güzel görünüyorlar da gerçeğini yakından incelemek lazım bazen cok tutarsız şeyler ortaya cıkıyor......bende navara için buzdolabı arıyorum tam buldum diyorum hikaye cıkıyor onun için iyice araştırmak lazım sonucta para vereceksin..... carryboy u araştır belki yardımcı olurlar ama firma yerli mi yabancı mı onu bile bilmiyorum.... ;) bulursanda haberimiz olsun bakarsın bizde .... ;)

Bülent Abi, Carryboy Tayland firmasıymış. Birçok ülkede distributörü var, ancak Türkiye'de varmı bilmiyorum. En azından birkaç gündür araştırıyorum ama ben bulamadım. Birde genelde Türkiye'de gördüğüm kadarı ile kabinleri kullanılıyormuş.
Ben şans eseri eski bir Nissan pick-up'ın kasasında benim bahsettiğim gibi bir carryboy gördüm. Aracın sahibi yoktu olsa ona soracaktım nereden aldığını. Bu arada gördüğüm model fena durmuyordu.

Berk carryboy u birkaç sene önce nissan servisler orjinal parça diye takıyorlardı hatta benim eski skystar a da taktırmıştım...güzelde duruyordu ve cizilmiyordu ben cok memnun kalmıştım ama sonra ne olduysa nissanlar satmaktan vazgecti .....bende olmazsa buradan bakim sağa sola bulursam sana haber veririm..... ;)

birde bagaj içi plastik uygulaması var aklında bulunsun ama izmir de uygulama yapan var mı bilmiyorum........bagaj komple plastikle kaplanıyor ve garantili yapan aracları da gördüm baya iyi oluyor............

Bülent abi çok sağol. Bulursan haberleşeriz.
Bende 4 bir koldan araştırıyorum. Akdenizfiberde benzer birşeyler buldum ancak telefon edemedim geç oldu biraz, mail attım.
Senin bahsettiğin bagaç içi plastik uygulama nasıl? Havuz gibi mi?
Bu arada iki günlüğüne İstanbul'da olucam. Ancak ne yazıkki uçakla :( Sağolsun bayi arkadaşlar ağırlıklı Çorlu tarafında neredeyse 24 saatime program yapmışlar. Bu sefer biraz plansız oldu. Ama bir dahaki sefer Navaramla gelip bir kahveni içmek isterim.

Her zaman beklerim Berk kapımız herkese acık kardeşim... ;) ben şu kaplama firmasını bulim sana tlf larını atarım aynen bagaj havuzu gibi oluyor plastik kaplamada hiçbir farkı yok garantili de yapıyorlar sıkıntı olmaz .......

Berk google da bagaj kaplama diye gir bir sürü firma var sanırım onlar sana biraz fikir verir asıl yapan yer istanbul maslakta onu da bulim sana bildiricem kardeşim kolay gelsin......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR