Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,045
Ynt: Navara Kullananlar

berkguray' Alıntı:
zaten ben satacağım için boşluğu birinin doldurması lazımdı ;D

Abi hazır, grup yavaş yavaş toplanmaya başlamışken sen niye satıyorsun güzelim aracını? :( :( Ne güzel bir Navara dayanışması ve muhabbeti içindeyiz burada. :smiley: Dünde Turgay abiyle buluştuk. İki Navara bile yanyana gelince güzel bir ortam oluyor. Şöyle tüm Navara'ları biraraya getirip bir gezi ayarlasak vazgeçirebilirmiyiz seni ;D
evet berk daha önce örneği olmayan bir gezi oldu bundan sonrada kolay kolay olmaz olmaman büyük kayıp ;D ;D ;D

Etiketler

berkguray' Alıntı:
zaten ben satacağım için boşluğu birinin doldurması lazımdı ;D

Abi hazır, grup yavaş yavaş toplanmaya başlamışken sen niye satıyorsun güzelim aracını? :( :( Ne güzel bir Navara dayanışması ve muhabbeti içindeyiz burada. :smiley: Dünde Turgay abiyle buluştuk. İki Navara bile yanyana gelince güzel bir ortam oluyor. Şöyle tüm Navara'ları biraraya getirip bir gezi ayarlasak vazgeçirebilirmiyiz seni ;D

satma konuuna gelince yenisini yapma kaşıntısı aslında başka bişey değil ;D ;D
gruba gelince bu sayfayı ilk açtığımda baya bi süre yanlızlık yaşadım şu anki hali muhteşem makinalar tamamen araç ama dostluklarımız baki burda yazan herbir arkadaşım benim için çok kıymetli dutan ve bülent abimi misafir etme şansım oldu burdaki samimiyetimizi gerçek yaşamada taşıyabildik bunlar kolay vazgeçilecek şeyler değil ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Merhaba arkadaslar, Navarayla ilgili arama yaptim ve en aktif forumlardan birinin gezenbilirde oldugunu gordum ve foruma uye oldum. Esasen Istanbulda yasiyorum ancak Fethiyede, genellikle insaat bolgelerinde ve gunluk hayatimizda 2005/2006 Nissan Navara LE 4x4 AT kullaniyoruz. Araci 0km almistik ve su an 120bine geldi. Araci kelimenin tam anlamiyla essege biner gibi kullaniyoruz ve ona ragmen asiri saglam cikti, ufak tefek sorunlar cikarsa da bizi hic yari yolda birakmadi. Ancak artan km ile birlikte bu sorunlar biraz siklasmaya basladi ve aracin performansi hissedilir anlamda dustu. Servisleri duzenli olarak yapilsa da ben basinda gidip ilgilenemedigim icin bu sorunlari konusamiyorum servisle. Diger bir sorun da devir 2000 civarindayken aractan duzenli olarak dusuk seviyede bir kayis sesinin gelmesi, her kullanan duyamiyor sesi. Benim performans konusunda ilk aklima gelen turbonun omrunu tamamlamis olma ihtimali. Navaranin kronik sorunlari hakkinda bilgisi olan varsa burada paylasirsa cok sevinirim, eger basimiza acacagi masraflar artarsa araci degistirmeyi dusunuyoruz?
simdiden tesekkur ederim cevaplar icin

Emrah kardeşim aramıza hoşgeldin... :smiley: yazdıklarını dikkatlice okudum ...eşeğe biner gibi binerseniz araba da eh bir yerde eşeklik yapacaktır kusura bakmayın..... :smiley:yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile arabayı başkaları da kullanıyor ve bir takım seslerin olması da gayet normal...kayış sesi gevşeme ile ilgilidir yada kopmak üzeredir alarm veriyor....diğer sesler için kanımca vakit ayırıp servise kendinizin gitmesi daha iyi olur gibi geliyor bana benim arabam 138.000 km de daha en ufak bir problem cıkarmadı servise vaktinde gidilirse vede kullanırken dikkatli olunursa uzun yıllar navara yı kullanırsınız ki bu sayfadaki diğer arkadaşlar da benim gibi dağ taş dere tepe gezen insanlar bu kadar şikayet etmiyorlar... ;) yukarı da da belirttiğim gibi aracı kullanan sayısıda bu işte önemlidir lütfen bunu da dikkate alın....

birde performans düştü demişsiniz.... motor bakımları nasıl yapıldı bilemiyorum ama mazot pompasını ve enjektörleri serviste iyice temizletin ayrıca kullandığınız mazotun sağlam olmasına özen gösterin mazotta eğer karışımlar varsa performans düşüklüğüne sebep verebilir buda önemlidir her yeden mazot almayın ..kafanızı fazla şişirmeden bana müsade size kolay gelsin.......

Bulent abi
Sanırım emrah kardesımız arabasını kullandığı gibi seviyor :smiley:
Ama buradaki arkadasların tamamı arabasına pardon NAVARA sına kızımmmmmm güzelimmmm diyorlar . sanırım fark burada
:smiley: :smiley: :smiley:

işin gerçeği bir arabayı 1 kişi kullanır eğer arkadaşında söylediği ve de eşeğe biner gibi :mad: kullanırsan sıkıntı yaşaman kaçınılmaz olur....araba allahtan navara da dayanmış ... ;D bence iyi bir servise ve bakıma ihtiyacı var ha birde kullanıcı sayısının kesinlikle 1 e inmesi gerek.... arabanında dayanma sınırı var ne yazık ki.... ;)

hepinize iyigunler tekrardan
oncelikle bu benim kendi aracim degil, olsa zaten bu sekilde kullanilmazdi, ben istanbulda Mercedes ML kullaniyorum 80bin kmde arac, binenler 0km zannediyor, cok titizim araba konusunda, Navarayi babam ve abim kullaniyor, yolun buyuk bir kismini fethiye-milas arasinda yapildi ve abim biraz suratli kullanir, surekli tam gaz gittigi icin ben performans dusuklugu sorununu turboda ariyorum, onun disinda aracin kullanildigi yollar genelde bozuk yollar, ayrica bizimkilerin yasadiklari yer cok kucuk bir koy oldugu icin arabayi calistirip 1km kullanip hemen kapatiyorlar, bu dedigim gun icinde 15 20 kez yapilabiliyor ve stop etmeden once oyle 15 20 saniye bekletip yaglamanin tamamlanip sogumasini saglamiyorlar. O kayis sesini ben cok titiz oldugum icin duyuyorum babam anlamiyor abim de duymazliktan geliyor sanki ama zaten asiri dusuk seviyede bir ses, belki de masraf cikarsin istemiyor bizimkiler o yuzden servise bu sesi iletmiyorlar. Essege biner gibi binmekten kastim bu yukarida saydiklarimdir yoksa arabayi 10 kisi kullanmiyor ve butun bakimlari Nissan Kocatepe servisinde zamaninda yapilmistir ama maalesef ben gidip kendi arabamla ilgilendigim gibi ilgilenemiyorum.
red34 senin aracinin kmsi ve sorunsuzlugu beni umutlandirdi, surekli tanidigimiz yerden mazot aliriz ama yine de dedigin seyleri sordurcam, tesekkur ederim.

sizle gelir gelmez bir de fotograf paylasayim, dun cektik bunu, fethiye taraflarinda Dirmil yaylasi denilen biryer 1600metre yukseklikte, ondeki bizim arac arkadaki de arkadasimin henuz 3500kmdeki 4x2 LE MT modeli

Emrah hiç kafana takma sadece bakımları vaktinde yaptırın gerisini de navara ya bırakın ... ;) ben dağları taşları aşıyorum banamısın demiyor ...........

emrah bey hoş geldiniz aramıza

inanın naparsanız yapın bizim kadar eziyet edemezsiniz koca tosuna ama
sevgi bağı önemli ilgi önemli

servisteki her arkadaşla samimiyim sebep koca tosunu onlara emanet etmem ;D ;D

Barbaros kardeşim ben ve eşimde senin gibi beyefendi ve insalcıl bir arkadaşla tanıştığımız için cok mutlu olduk ... ;) ve dediğin gibi kolay kolay böyle bir gezi olmaz ........

bülent abicim sana ve eşine sonsuz saygılar

inan özledim azcık vakit bulsam kaçıp gelicem valla iki muhabbet edelim diye
umarım şu istanbul organizasyonunu bir an önce yaparsınızda bir araya geliriz ;D ;D ;D

o işe bakıcam Barbaros fakat grip olmuşum sürünüyorum ... :-[ geziye gerek yok sen ne zaman istersen gel kardeşim.....muhabbete kaldığımız yerden devam ederiz...... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR