Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,112
Ynt: Navara Kullananlar

getirmesine getirilirde.... ??? tuv den geçermi ...bizim trafikciler rahat bırakırmı..... ??? gördükleri yerde cıkarttırıyorlar yoksa parka çektiriyorlar....cıkaran bir kac araba sahibi biliyorum......

Etiketler

Günaydın Beyler,
Tuv olayı birazda şans işi, mesela benim tüm camlar film olduğu halde tuv'den geçtim. Bir arkadaşımın aracında hafif karartılmış yan camlar var diye kusurlu araç denilip geri çevrilmişti. Ufak yerlerde biraz daha rahatlar galiba

doğrudur Turgay benim aracta tuv den arka camlar film olduğu için hafif kusurlu olarak gecti ..heryerde farklı uygulama yapılıyor.......

Abi benim arka cam 4 numara, şöför ve yolcu yanlar 3 numara, tuve gittiğim zaman ön camda 2 numaraydı, sıcak havalarda çok rahat ediyordum sorma : Sonra cam kırıldı şimdi film yok, orjinal hali.
Kontrol sırasında yüklseltmeyide sordum, eğer araçta lastik sürtmesi, görüş kaybı ya da benzeri durum yoksa sorun değil demişlerdi. Ön koruma demirleride kasanın yanlarından çıkmayacak, öne doğru çok uzun olmayacak ve lastik benzeri materyalle kaplı olacakmış. O zaman sorun etmiyoruz demişlerdi, hatta şu bizim yan basamaklar var ya, kurallara göre onlar bile sakıncalıymış :smiley:

ön koruma için dediklerin doğru Turgay plastik olursa birşey demiyorlar yan basamaklarda orjinalde oldukları için ses cıkarmıyorlar eğer sonradan takılmışsa onada caz yapıyorlar... senin camlarda esaslıymış ha ... ;) ama dediğim gibi uygulama heryerde farklı.....ben şimdi vinç işindende vazgecicem gibi sabah kilitli defransiyel fiatı istedim bakalım ne diyecekler... ;) fiat uygunsa taktırıcam o zaman vince de gerek kalmaz.......bence sana biz direk silik lastik takalım daha neşeli olur karda.... ;D

Abi sorma, evvelsi gün öyle yolda bir gittim geldim zaten, bereket çok öyle yolda kaymışlığım varda alıştım panik yapmıyorum, yoksa araba şimdiye çoktan hurdaya çıkmıştı :D

valla benim aracımda tamamen demir tampon ve vinc var, gecen hafta tuve girdim sormadılar bile bunlar ne diye..

NVR01' Alıntı:
burdan erkan (cdmsubaru) abime teşekkürler ediyorum barbaros (bsayıl) abiyede ayrı teşekkür erkan abi gibi güsel inla tanıştırdıgı için lastiklerimiz geldi arkadaşlar yorumları bekliyorum .... cooper discoverer stt 265/70/17

stepne de aynı lastik oldu ;D ;D

resimler amatör kusura bakmayın...

Duran'cım aşk olsun ne demek :smiley:
Hayırlı olsun tekrar,canavar gibi olmuş,güle güle kullan :D

Seni Antalya'ya yetiştirdim ya,tamamdır ;D

NVR01' Alıntı:
... senide erkan abi ile iletişime davet ediyorum 10 numara insan kişilik şahıs ticareti mükemmel... ;D ;D

Duran cidden söylüyorum :smiley:,konuşma böyle utanıyorum :smiley:

Bir abi,dost olarak ufakta bi katkım olduysa ne mutlu bana :D

+1 :D duran abi güle güle kullan lastikleri ama navaranın pabucları kaşınıyor haberin olsun :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Duran cidden söylüyorum :smiley:,konuşma böyle utanıyorum :smiley:

Bir abi,dost olarak ufakta bi katkım olduysa ne mutlu bana :D

abi tekrar tekrar teşekkür ederim çok yardımcı oldun ve mutlu ettin ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
ıı ıhhhhhh olmamış bu lastikler.... :smiley: acilen çamurlanması lazım duran ... ;D

abi yakışan olacak görecez navaraları

NVR01' Alıntı:
gece gece uyumadım yada uyuyamadım bu tamponlardan neden yok tr de arkadaşlar şöyle kafamıza göre yapalım. ;D ;D

kesinlikle favorim bu tampon :eek: :eek: :eek:

sen istedinde biz yapmadıkmı turan kardeşim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR