Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,118

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

kolay gelsin Tarık kardeşim sana.....önce arabayı hallet gerisi sonradan halledilir zaten ......

red34' Alıntı:
Ahmet beni listene yaz ama söz vermiyorum duruma göre hareket ederiz........ ;)

Yazdım Bülent . Zaten şu anda yoğun olarak yardımların toplanması ile ilgileniyoruz . Sonrada inşallah gidecekler ekibi üzerinde yoğunlaşmaya başalayacağız. ;)

ata036' Alıntı:
Selam lar şimdilik karsda gezenbilirden ben ve turgay bey var sadece eminim ilerde sayımız artacak tabi sayımızın artmasını beklemeyin gelen varsa başımız üstüne kazda yediririz gezdiririzde 23 nisan projesinde evet bende varım ama bu aralar arabamla uğraşıyorum silindir kapağı çatladı 23 nisana kadar halletmek için uğraşıyordum ondan projede fazla etkin olamadım ama allahın izniyle bu gün arabamı çalıştıracağım :D

herkese selamlar tarık

Merhaba Tarık Bey,

Umarım bugün marşa basarsınız :D Proje nin bu taraftaki işleri iyi gidiyor, siz onu düşünmeyin. Size daha çok iş düşecek artık yavaş yavaş ;) oradaki işleri konuşma zamanı geliyor.
Selam :D

Sinbad' Alıntı:
Ahmet Bey projede aslında ben de varım, hatta okullardan en çok yardım alan benim eşimin çalıştığı okul, diğer okullardan geldi mi bilmiyorum ama afişlerde kullanılanlarda dahil fotoğraflarda bizim çektiklerimiz. 23 Nisanda burada olsaydım sizle de tanışmayı isterdim ama ben seferde olacağım.
Bülent Abi yalnızca kazını yemeğini mi bilirsin yoksa daha önce geldin mi :D

Merhaba Turgay Bey,

Evet sizi hatırladım :D Barbaros Bey ile temas ederek yardımcı oldunuz tekrar bu vesile ile bende kendi adıma size ve eşinize teşekkür ederim. Başka bir fırsatta tanışırız inşallah. :D :D

aozturk' Alıntı:
Merhaba Tarık Bey,

Umarım bugün marşa basarsınız :D Proje nin bu taraftaki işleri iyi gidiyor, siz onu düşünmeyin. Size daha çok iş düşecek artık yavaş yavaş ;) oradaki işleri konuşma zamanı geliyor.
Selam :D

inşallah basacaz bu gün marşa kapağı rekteficiye götürdüm toplatım şimdi motor ustası takıyor :D :D :D akşama yollar beni bekliyor havada kapalı bide kar yağdımı dadınan yenmez :D :D :D

Arkadaşlar bugün iç kaplamasını yaptığımız ve BAKFLİP kapak taktığımız bi araç nasıl olmuş???

Fotoğraf0603.jpg

Fotoğraf0605.jpg

Fotoğraf0608.jpg

Fotoğraf0609.jpg

nasıl yani anlamadım Barbaros..... ??? benimki gibi derken ne demek istediniz elementci kardeşlerim... ???

burdan erkan (cdmsubaru) abime teşekkürler ediyorum barbaros (bsayıl) abiyede ayrı teşekkür erkan abi gibi güsel inla tanıştırdıgı için lastiklerimiz geldi arkadaşlar yorumları bekliyorum .... cooper discoverer stt 265/70/17

stepne de aynı lastik oldu ;D ;D

resimler amatör kusura bakmayın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR