red34' Alıntı:Ahmet beni listene yaz ama söz vermiyorum duruma göre hareket ederiz........![]()
ata036' Alıntı:Selam lar şimdilik karsda gezenbilirden ben ve turgay bey var sadece eminim ilerde sayımız artacak tabi sayımızın artmasını beklemeyin gelen varsa başımız üstüne kazda yediririz gezdiririzde 23 nisan projesinde evet bende varım ama bu aralar arabamla uğraşıyorum silindir kapağı çatladı 23 nisana kadar halletmek için uğraşıyordum ondan projede fazla etkin olamadım ama allahın izniyle bu gün arabamı çalıştıracağım
herkese selamlar tarık
Sinbad' Alıntı:Ahmet Bey projede aslında ben de varım, hatta okullardan en çok yardım alan benim eşimin çalıştığı okul, diğer okullardan geldi mi bilmiyorum ama afişlerde kullanılanlarda dahil fotoğraflarda bizim çektiklerimiz. 23 Nisanda burada olsaydım sizle de tanışmayı isterdim ama ben seferde olacağım.
Bülent Abi yalnızca kazını yemeğini mi bilirsin yoksa daha önce geldin mi![]()
aozturk' Alıntı:Merhaba Tarık Bey,
Umarım bugün marşa basarsınızProje nin bu taraftaki işleri iyi gidiyor, siz onu düşünmeyin. Size daha çok iş düşecek artık yavaş yavaş
oradaki işleri konuşma zamanı geliyor.
Selam![]()
red34' Alıntı:ben bu kapağı bir yerden tanıyorum ama... ;D elinize sağlık güzel olmuş .......
red34' Alıntı:ben bu kapağı bir yerden tanıyorum ama... ;D elinize sağlık güzel olmuş .......
red34' Alıntı:nasıl yani anlamadım Barbaros..... ??? benimki gibi derken ne demek istediniz elementci kardeşlerim... ???