Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,150
Ynt: Navara Kullananlar

Herkese Merhaba,
Hazır kapak muhabbeti açılmışken sorayım dedim. Ben ilk etapta arka tarafı kapattırmayı tam olarak düşünmüyorum. Ancak bir-iki sene sonra belki Barbaros Abi gibi kapatabilirim. Şu an için düz bir kapak düşünüyorum. Bu konudaki önerileriniz nedir? Siz neleri kullanıyorsunuz?
Bu arada trafik şubedeki bazı aksaklıklar nedeniyle arabamı henüz alamadım. ??? ???
İnşallah yarın bende aracımla tam olarak aranızda olacağım. :smiley:

Etiketler

berkcim hoş geldin yarın ilk iş resimleri yolla bize
önc bi arabayı al yavaş yavaş oynamaya başlarız elbirliği ile
;D ;D

Şimdiden hayırlı olsun Berk kardeşim,
Eğer bütçen de müsaitse ya bende ki roll-bak ya da Bülent Abi'de ki bak-flip'i tavsiye ederim. Her ikisi de kasayı iyi izole eden sağlam kapaklar, üstlerine bile ağırlık koyabiliyorsun. Bir de fiber seçenekler var ama onlar için çokta sağlam diyemem, bir arkadaşımın aracının üstüne meyva ağacına uzanmak için park yerinde çocuklar çıkmış, kapak ortasından çatlamıştı.

slmlar kapak mevzusu olmuş bende katlanır tip var barbaros abiden aldım ben kabin düşünüyorum o yüzden satacam bilginize....

ERKAN kardeşim saol tşk ederim... :D halkım memnunsa bende mutluyumdur.... ;D bak halen geleceksin kahveler soğudu ona göre..... ;)

Berk hadi bakalım hayırlı olsun kardeşim.. :D resimleri bekliyoruz heyecanla ... ne değişiklik yapmışlar bakalım.....sana bol çamurlu günler diliyorum ... ;)

Hepinize teşekkür ederim. Halen bayiden telefon gelmesini bekliyorum. Araç gelir gelmez fotoğrafları yüklerim.
Ben kapak konusunu servisede sormuştum. Servisin söylediği kapakların belirli bir zaman sonra sorun çıkarttığı ve içeriye su aldığı yönündeydi. Siz böyle bir sorun yaşayıyormusunuz?

Berk benimki katlanan tip ve gayet memnunum içeri su falanda kacırmıyor cok anormal yağmur yağarsa belki o zaman su alabilir ve birde cok sağlam üstüne 2 kişi cık banamısın demiyor.....bence kapak için bizim element trade le bir görüş tlf numaralarıda önceki sayfalarda var bulabilirsin istanbul a geldiğinde taktırabilirsin ...... yada onların izmir bayisi varsa oda olabilir .....ve fiat konusunda sıkı pazarlık yap .....

Sağol Bülent Abi. Bende zaten Canan Hanımla temasa geçtim.
Arkada birşey taşımak istediğinde katlanmış halde sabit seyahat edebiliyormusun?

koyduğun malzemeyi kapağa dayarsan sıkıntı olmaz ama ben hiç denemedim sadece takıldıktan sonra denedim sıkıntı olmadı ...kapaktaki asıl amaç arka bagajın temiz kalması ve ıslanmaması..... sen içine istediğin malzemeyi koyabilirsin birde dışarıdan araba daha tok duruyor görüntü güzel anlayacağın.......

Sinbad' Alıntı:
Nissan yetkilileri ile görüşecekseniz şu arka kapak düşmesi için yeni modellerde bir değişiklik düşünülmüş mü bir sorsanıza, ben çok çekiyorum bu sorundan, hele burarlarda; buzlanma başladıkça kapak kilitli bile olsa düşüyor
Aynı durum bizim kullandığımız araçtada oluyordu. Kapağın dili zamanla ve açılıp kapandıkça deforme oluyor ve kitlemeyince kendiliğinden açılıyor hatta söylediğiniz gibi kilitli bile olsa açılma yapabiliyor du. Servisler bu problemi çözüyorlar

berkguray' Alıntı:
Sağol Bülent Abi. Bende zaten Canan Hanımla temasa geçtim.
Arkada birşey taşımak istediğinde katlanmış halde sabit seyahat edebiliyormusun?
Kapağı tam olarak açıp cama yasladığınızda iki tarafta sabitleme kolalları mevcuttur. Sabitlemeyi yaptıktan sonra yol alırken problem yaşamazsınız.

DSC01776.jpg

Arkadaşlar artık sizlere kargo bölümü havuz içi kaplamalarındada hizmet verebiliyoruz.
Komple takılan havuz sistemlerinden çok daha dayanıklı.
- 40 --- +120 derece sıcaklıklara dayanıklı
Ses yapmaz
Çizilme kırılma yapmaz
Bu konuyla ilgili talebi olan arkadaşlar bize 2 gün öncesinden bilgi verirlerse bekletmeyiz.

Fotoğraf0602.jpg

Fotoğraf0606.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR