Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,150
Ynt: Navara Kullananlar

Sizde olmuyor demek, şaşırdığınıza göre ???
Ben ilk aldığımda da kapağı sürekli kilitlemem gerektiğini söylemişlerdi bende dikkat ediyordum ama son birkaç defadır kilitli olmasına rağmen açılıyor, hatta geçende kasada ne varsa düşürmüştüm, bereket köyden birileri bulmuşta getirmiş. Kasa üzerindeki pimlere baktım; hafif aşınmışlar, düşme olayı o yüzden arttı belkide ama yine de bir hata var, İstanbul'a geldiğimde de serviste garantiden değiştireceğim ama yine olacaksa başka bir çözüm bulmam gerekecek.
Birde umarım beni yanlış anlamadınız; umarım gönlünüzde ki gibi aracınızı satar ya da değiştirirsiniz, benim ki sadece latifeydi :smiley:

Etiketler

Sinbad' Alıntı:
Sizde olmuyor demek, şaşırdığınıza göre ???
Ben ilk aldığımda da kapağı sürekli kilitlemem gerektiğini söylemişlerdi bende dikkat ediyordum ama son birkaç defadır kilitli olmasına rağmen açılıyor, hatta geçende kasada ne varsa düşürmüştüm, bereket köyden birileri bulmuşta getirmiş. Kasa üzerindeki pimlere baktım; hafif aşınmışlar, düşme olayı o yüzden arttı belkide ama yine de bir hata var, İstanbul'a geldiğimde de serviste garantiden değiştireceğim ama yine olacaksa başka bir çözüm bulmam gerekecek.
Birde umarım beni yanlış anlamadınız; umarım gönlünüzde ki gibi aracınızı satar ya da değiştirirsiniz, benim ki sadece latifeydi :smiley:
turgay abi gönüllerimiz bir yanlış anlama olmazzzz ;D ;D

kapaksa hiç sorun yaşamadım valla bilemiyorum

kapak pimleri olabilir Turgay .... ama sen gel benim servis halleder bütün dertlerini......

Tamam Abi, birde senin servisi deneriz artık, sen memnunsun anlaşılan.
Barbaros kardeşim biz seninle yaşıtız haberin olsun :D

sadece vinç işine kaldık Barbaros..... onuda senle görüştükten sonra bakacağız birde stepne yeri konusunda karar veremedim bakalım duruma göre hallederiz...snorkelde yolda onuda dönünce takıcaz herhalde başka da birşey kalmadı gibi......

valla benim başıma pek gelmedi ondan dikkatimi çekti zaten bende öyle düşerse servistekilere yediririm o kapağı ... ;D ama allahı var hepsi de iyi ustalar başka hiçbir yere gitmiyorum bakımlarda.....

abi vinç çok kolay benimkini gel gör aynı şekilde çözeriz beraberce stepneyide üste atma konusunda ısrarcıyım ama takdir senin

ben bu arada tükkandaki tadilatları sormuştumabi kolayladınmı bitirdinmi kurtuldunmu

Sinbad' Alıntı:
Tamam Abi, birde senin servisi deneriz artık, sen memnunsun anlaşılan.
Barbaros kardeşim biz seninle yaşıtız haberin olsun :D

ya turgay kardeş unutuyorum hep kusura bakma daha öncede uyarmıştın sen beni ya

Abi bende servise ekşirimde malum, burası mahtumiyet, en yakın serviste Erzurum'da, oraya kadar gelmişken zaten İstanbul'a giderim daha iyi ;)

pardon Barbaros .. :smiley: istasyondaki tadilat bitti gibi az birşey kaldı ama yorulduğumuza değdi gelenler beğeniyorlar bak şimdi aklıma geldi resmi çeker koyarım buraya reklam olsun biraz.....

arkadaşlar bana müsade biraz sahaya inicem sabah kaldığımız yerden devam ederiz herkese iyi akşamlar......

red34' Alıntı:
pardon Barbaros .. :smiley: istasyondaki tadilat bitti gibi az birşey kaldı ama yorulduğumuza değdi gelenler beğeniyorlar bak şimdi aklıma geldi resmi çeker koyarım buraya reklam olsun biraz.....

Bülent Abi,bugün senin ordan geçtim.
Baya güzel olmuş,hayırlı olsun tekrar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR