Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 654,994
Ynt: Navara Kullananlar

hah işte bende onu anlatmaya çalışıyordum.. ama Duran kardeşim tutturmuş ben illa piste cıkıcam diyor.. neyse Antalya da bir görüşme yapıcaz artık kendisiyle.. ;D

Etiketler

;D ;D ;D beni öyle kolay kolay kandıramazsınız arkadaşlar...

bülent abicim kanmabunlara ben açıkcası yeniden bir adet vx 100 hazırlamayı düşünüyorum ama kısmet bakacağız

bugün nıssan ile görüştüm yarın yanlarına gideceğim muhtemelen antalya buluşmasında onlar da aramızda olacaklar gerek mahindra gerekse nissanla

yaşa Barbaros .. nissancılar gelsinde biraz sıkıştırayım onları... mahindra hindistan markası değilmi..? yoksa benmi yanılıyorum... ???

Ooooo muhabbet yine almış başını gitmiş
Bülent Abi sen bakma satıcam diyenlere, piyasa bu haldeyken helede Barbaros'un dediği gibi arabanın her bir yerinde el emekleri varken zor satarlar, el arabası fiyatına gider yoksa

evet abihindistan markası bizim buradki nissan onunda bayisi aynı zamanda
baklım yarın bi görüşme yapacağız

piyasa şartları belli Turgay haklısın ama bu işler birazda şans biliyorsun kısmet ...bekleyip göreceğiz hep beraber....

Nissan yetkilileri ile görüşecekseniz şu arka kapak düşmesi için yeni modellerde bir değişiklik düşünülmüş mü bir sorsanıza, ben çok çekiyorum bu sorundan, hele burarlarda; buzlanma başladıkça kapak kilitli bile olsa düşüyor

valla abi ben niyetine girdim bi telaşımda yok hayırlısı ile satılırsa yaparım yenisini satılmazsa zaten biniyorum aslanlar gibi

arabayı getirsinlerde bir inceleyelim Barbaros ne dersin.. ???

arka kapak nasıl düşüyor Turgay .. ??? anlatta soralım amcalara ....

zaten niyetlerinde o var bakalım yarın anlaşabilirsek gelecekler herhalde

naz yapmasınlar onların reklamı olur orada daha ne istiyorlar ... ???

abi zaten kendileri istemişlerdi malum benim araba meşhur buralarda biliyorsun

yarın netleştiririzi benimde kendilerinden bir kaç talebim olacak tabi kabul ederlerse suprizler olacak sizlere inşallah