Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,172

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

arkadaşlar benim navarayı ciddi ciddi satmayı kafaya koydum bilginized ve ilginize sunuyorum

bende de var satılık haberiniz ola artık baya ciddiyim bende ;D ;D 2008 4x4 le siyah renk aksesuarlı...

valla benimi sorun olduğundan değil çokda memnunum ama benim tarzım bu fazla uzun binemiyorum araca
o kadar çok emek verdimki ben her tarafı el emeği valla ;D ;D ;D ;D ;D

hayırdır arkadaşlar... ??? neler oluyor araba satmalar falan... ;) yenisi geliyorsa problem değil amaaaaaa başka sıkıntılar varsa bilelim sabah sabah moralimizi bozmayın lütfen.. ;) ben yine de arabalardan kaynaklanan bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum .....

öncelikle herkese günaydın valla abiler ben özüm olan spor arabalara geçiş yapıyorum subaru ımpreza sti düşünüyorum kısmetse çiftliğe de transit alıyorum ilerde yine alırım ama spor araba hormonlarım kabardıgı için bi azgınlık söz konusu ;D ;D ;D ;D yoksa cok şükür arabadanda memnunum sorun yok ama dediğim gibi spor araba....

elde var 1.. :smiley: yaştan dolayı kaybettik desene... ;) tercihlere her zaman saygılıyız doğrudur...şöyle benim gibi 1 sene ehliyetinizi verin bakalım o zaman ne düşünüyorsunuz..... ;D bende eğer halen reno-5 turbo olsaydı ehliyetim coktannnnnnn gitmişti.. ;) ve 2 sene ehliyetsizlik başa bela çekilecek iş değil.......bunu genç arkadaşlara anlatamazsınız ancak yaşamak lazım ... :smiley: girdiğim her radar 230 / 250 arasıydı ve en sonunda beni doktora( psikolog ) sevk ettiler belgelerle sabittir anlattığım olay .....ve teste soktular testte bile hız yaptım.. ;D doktor allahtan tanıdıktıda paçayı kurtardım....olay izmir şöförler cemiyetinde geçiyor ......
yukarıda anlattıklarım aynen yaşadıklarımdır..... cok yarışa girdim cıktım ama en sonunda ehliyet korkusundan 10 sene evvel kamyonet sınıfına gectim şimdi rahatım... ;D aramızdaki genc arkadaşları da gayet iyi anlıyorum aman dikkat edin arkadaşlar sizler bize lazımsınız .....kafanızı fazla şişirmeden bana müsade .... ;D kendinize iyi bakın sevgiler.......

red34' Alıntı:
elde var 1.. :smiley: yaştan dolayı kaybettik desene... ;) tercihlere her zaman saygılıyız doğrudur...şöyle benim gibi 1 sene ehliyetinizi verin bakalım o zaman ne düşünüyorsunuz..... ;D bende eğer halen reno-5 turbo olsaydı ehliyetim coktannnnnnn gitmişti.. ;) ve 2 sene ehliyetsizlik başa bela çekilecek iş değil.......bunu genç arkadaşlara anlatamazsınız ancak yaşamak lazım ... :smiley: girdiğim her radar 230 / 250 arasıydı ve en sonunda beni doktora( psikolog ) sevk ettiler belgelerle sabittir anlattığım olay .....ve teste soktular testte bile hız yaptım.. ;D doktor allahtan tanıdıktıda paçayı kurtardım....olay izmir şöförler cemiyetinde geçiyor ......
yukarıda anlattıklarım aynen yaşadıklarımdır..... cok yarışa girdim cıktım ama en sonunda ehliyet korkusundan 10 sene evvel kamyonet sınıfına gectim şimdi rahatım... ;D aramızdaki genc arkadaşları da gayet iyi anlıyorum aman dikkat edin arkadaşlar sizler bize lazımsınız .....kafanızı fazla şişirmeden bana müsade .... ;D kendinize iyi bakın sevgiler.......

abi benimde ehliyet gitti geldi ben cok meeraklı değilim spor araba işine ama gel bunu içime anlat ama antalyada kanıma girersen fikirlerim değişebilir... ;D ;D ;D

benimkide tmamamen yeni araba toplama ihtiyacı bu satıp ye niden toparlıycam bi tane ;D ;D ;D

evet gelince bu konuyu bir görüşelim kardeşim... ;) aslına bakarsan benim içimden geçenler de seninkinden farklı değil ama...... ;D yaşadıklarım sonucunda aile bu işi yasakladı bana.... ;D

Bülent abi Virüs etkisini kaybediyo acilen Duran abiyi çamura batırmamız lazım :D açıkçası benim gönlümdende hyundai fx coupe geçmiyor değil ama şu ehliyet kaptırma işi yüzünden sanırım direk pick up sınıfına geçiş yapıcam :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR