Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,829
Ynt: Navara Kullananlar

ben alırsam taban döşemelerini yaparım birde patlak olan sisi yaparım başka birşeyine karışmam araba ortada zaten sitede resimleri var marmara bölümünde şila ağva keşif gezisi başlığında...

Etiketler

Mt ile uğraşmayıp arazi için direk 4 adet traktör lastiğimi taksam arabaya ne yapsam ;D

darktreys' Alıntı:
kendim modifiye etmem , yapılı alıcam öbür türlü tuzlu olur.

Tolga kardeşim nerelerdesin , az önce eve geldim araba 4h den 2wd ye geçmiyor tuşu çeviriyorum yanıp yanıp sönüyor bir türlü durmuyor ! saçmalamaya başladı.

navara navara :D :D :D :D :D ;)

abi sabah 6 da cıktım antalyadan 8 de gundogmusa vardım spor salonunun çatısında akma vardı ustalarla onu yaptık aksam saat 3gibi dönerken akseki yolundan kaptırdım iniyom baktım karşıdan 15-20 tane araba geliyor hiçbirisini tanıyorum arazideyiz-izci yaban ekiplerinden terrano land rover land cruiser vs vsvs adamlar çok feci çamura girmişti bir selektör çaktım durduk sohbet ettik iyi adamlar...

benzınlımı yoksa yenı gelıcek olan dizel 3.0 v6 mı aykut

3.0 V6 dCi - 190PS ;D

Denemedim , görmedim , yorum yapamam ama Triptronik şanzıman seçeneği olacakmış tam otomatik kalktı...

bnm bildiğim yenı v6 dizel navaralar 230 hp olucak ve 7 ileri tiptronik olucak

YENİ NAVARA D/C 4X2 SE 6M/T***2011MY*** 53,424
YENİ NAVARA D/C 4X2 SE 5A/T***2011MY*** 60,347
YENİ NAVARA D/C 4X4 SE 6M/T***2011MY*** 64,972
YENİ NAVARA D/C 4X4 SE 5A/T***2011MY*** 70,488
YENİ NAVARA D/C 4X4 LE 5A/T***2011MY*** 77,632
YENİ NAVARA D/C 4X2 SE 6M/T***2011MY*** UZUN KASA 54,454
YENİ NAVARA D/C 4X2 SE 5A/T***2011MY***UZUN KASA 61,377
YENİ NAVARA D/C 4X4 SE 6M/T***2011MY***UZUN KASA 66,002
YENİ NAVARA D/C 4X4 SE 5A/T***2011MY***UZUN KASA 71,518
YENİ NAVARA D/C 4X4 LE 5A/T***2011MY***UZUN KASA 78,662
YENİ NAVARA D/C 4X4 3.0 TDI LE 5A/T***2011MY***UZUN KASA 94,758

3.0 motor turbo dizel intercooler li dCi motor gene aynı. 5 - a/t şanzıman ve uzun kasa ön tampon ve farlar degisik iç mekan hafif makyajlı arka kasa 10cm daha uzun. sitedeki motor 190 beygir görünüyor o dediğini bilmiyorum.

ingilizcen warsa bi incele derim

http://www.autopartdiscussion.com/403/2011-nissan-navara/

onada gerek yokmus aslında kendı sıtesındede yazıyomus nissanın bi incele istersen

http://www.nissan.com.tr/nissan-navara-donanim#

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR