Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,832
Ynt: Navara Kullananlar

kendim modifiye etmem , yapılı alıcam öbür türlü tuzlu olur.

Tolga kardeşim nerelerdesin , az önce eve geldim araba 4h den 2wd ye geçmiyor tuşu çeviriyorum yanıp yanıp sönüyor bir türlü durmuyor ! saçmalamaya başladı.

Etiketler

giderken denedim , durdum denedim , aracı stop etmeden bekledim bekledim bekledim çay içtim kahve içtim gezdim geldim , stop ettim gezdim geldim , en sonunda yapacak birsey bulamadım 4h yi asfaltta kullandım. simdi eve geldim sabah düzelir ins...

garip açıkçası benim araba bi ara 4 Lo ya geçmiyordu şu an ne durumda denemedim açıkçası :-\

en güzeli kollu sistem bu sistemler çok dengesiz , dağın başında 4lo ya geçmese ne yapacam ben (başıma geldi sonra 2 araç zor kurtardı )

onuda geçtim bikere auto ya dahi geçmediğini hatırlıyorum köy yolunda camurlu yolda istekle degil mecburi olarak drift yaptım komik ama ilginç ne zaman ne tepki vereceği kestirilemiyor ve işin ilginç tarafı 4 çekere geçmeme isteği sadece 1 kez oldu :-\

benimki 4lo yada geçerken yanıp sönüyor bir keresinde 4lo ya geçmeden taktım d ye tam yürüycem taaaaaaaaaaaaaaaaaaak diye ses geldi turuncu renk 4wd lambası yandı.stop ettim 4h-4lo yaptım düzeldi , kafasına göre geçiyor kafasına göre geçmiyor en güzeli mekanik olarak elle geçirmek geçmeme gibi bir şansı yok zaten gerçek arazi araclarının hepsinde kollu , 2010 model land cruiserde bile kol var.

arkadaslar gecmıyosa arabanızda bı problem wardır.. aynı sey bnmde basıma kartalkayaya tırmanırken geldı cıkamadım bı yerde kaldım ... bunun sebebıde abs okuyucularıdır... ön poryaları değiştikten sonra bende problem geçti yalnız aklınızda bulunsun geçmemezlık yaparsa 2 ceker yada 4 cekere gecmek ıstıyosanız hangısıne gecıceksınız dugmeyı o konuma getırıp motor kısmındakı sıgorta panelınden abs nın sıgortasını cekıyosunuz ve tekrar takıyosunuz araba calısırken ve geçiyor.... bende bunu kendı kendıme buldum yolda kalınca ;D

1 abs nin sigortası hangisi

2 ben 4h de azcık frene bassam abs devreye giriyor pedal titriyor araba durmuyor kayıp gidiyor , bunun otomatik kapatması gerekmezmi abs yi

1) abs sıgortası sıgorta panelınde kaputun karsısında gectıgınde sol tarafta en arkadakı kutu

2) 4 cekerdeyken abs hıc devreye gırmıyo bende senın abs de bı problem war gıbı gelıyo bana

vay arkadaş ne problemli araba almısım , servise soktum eğer problem varsa arıza tespit cihazında çıkması gerekirdi . disk ve balatalarıda yeni değiştirdim onlarlada alakası olduğunu sanmıyorum. en iyisi bunu alayım kurtulayım ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-4x4-nissan-arazi-makinasi-46587158/detay/

walla bnmkıde cıkmıyodu bılgısayara bagladıklarında.... yetkılı servısler bu işten anlamıyolar ben yetkılı servıse goturdum servıs sorumlusu bana bnm bu arabayı burda yaptırıcak elemanım yok dedı hayretler içinde kaldım... şimdi bostancı sanayıde bı servıs buldum kendıme adamlar bu işin kompetanı çözemedıklerı problem olmadı daha.....

madem nıssının problemlı oldugunu dusunuyosun nıe tekrar nıssan alıyosun hocam merak ettım

zaten navara defterini başlamadan kapattım sayılır . navarayı sattırmadan şu linkteki arabayı almayı planlıyorum yorum yaparmısın sence nasıl ;D

navara arazi için çok elektronik bir araba. daha çok kara düzen mekanik olan araçlar problemsiz olur...donanımmı var problem yaratsız direksiyon bile hidroliksiz ;D ;D

walla hocam bı yorum yapamıcam bılmedıgım araba hakkında ;D bir bilene denışmak gerekir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR