Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,821
Ynt: Navara Kullananlar

İyi akşamlar abiler , arkadaşlar , kardeşler...Arabayı yükselttim. Makaslara açı verdik , Süspansiyonlarada flanş taktık ön 5cm arka 6,5 santim yükseldi... Resimleri çekince atıcam...

Etiketler

yukseltmek ıcın koydugumuz flanslar zamanla yayın gergınlıgını aldı.... artık kasıslerden atlarken yaylar kapanıyodu sonuna vuruyodu... huma otonun getırdıgın ironman in ön yay ve amortısorlerını aldım..... spacerları sokup uzun yay ve amortısorlerı taktım.... arabanın konforu ve artıkılasyonda lastıklerın yere uyguladıgı kuvvet cok ii oldu tavsıye ederım fiyatlarıda dığer kıtlere gore cok uygun

Resim 247.jpg

Resim 248.jpg

Resim 249.jpg

ılk once flanslarla takmayı denedık ama ust salıncagın boyu yetmedı........ üst salıncagında cözumunu buldum yazın onuda yapıcam kısmetse hem flans hem yayları koydgumuzda araba 12 cm yukseldı daha sonra flansları soktugumuzdede 6 cm yukselme sagladık ancak zamanla 1-2 cm basıcagınıda hesaba katmak gerek

walla bnm iskontom farklı olabılır sıze gore ben 2 yay 2 amortısoru 440 tl ye aldım yanlıs hatırlamıyosam

simdi benim koyduğum flanşlı amortisör ve yayları çıkartıp yerine bunu takınca oluyormu , dediğin gibi yayı bozmaya başlayınca yaparım. bana 200 liraya geldi bu

tabıkı... arabayı yukselttıgınızde camber negative e dönuyo dogal olarak.... hem camberı duzeltıyosunuz hemde orj ust salıncak artıkılasyona gırınce yayın kulesıne carpıyo ve salınımı azaltıyo...... asagıdakı resımdekı parcayı yaptırmayı planlıyorum bu sayede hem camberı duzeltıcem hemde kuleye carpmasını engelleyıp salınımı arttırıcam

CAL-NP17570-A-400.jpg

Before and after yapalım resimler geldi....

1.ci resim benim arabanın eski hali , 2.resim duran abini arabası mukayese etmek açısından onunkindede yükseltme var.

Görüntü0244.jpg

snv39378.jpg

şimdi gelelim konumuza , şu 1.ci resimde gördüğünüz parlak parça koyduğumuz flanş , 3 delikli süspansiyonun üstündeki...

Birde nikelaj parçalardan aldım yakıştı arabaya...

Görüntü0002.jpg

Görüntü0000.jpg

Görüntü0001.jpg

Görüntü0003.jpg

Görüntü0004.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR