Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,196
Ynt: Navara Kullananlar

daha 80 bınde bnm araba ama satmayı dusunmuyorum suan..... paraya sıkısmadıgım surecede satmam allah kımseyı dusurmesın

Etiketler

ögrencıyım aynı zamandada calısıyorum mali musavirlik bürosu kardeş

çok km yapmıyorsun sen bizim gibi...ben bir kontak açtımmı en az 300km o yüzden seninki gibi araba yapmıyorum yoksa varya kralını yapacağım ama askere gidip gelmeyi bekliyorum

Yaaa Bülent abimmm,günaydın
Abi bukadar özlettirme kendini ama,olmuyo ama

bülent abi feci kar yağıyordu dün gittim 4 tane yere serme zincir aldım uzaktaki şantiyeye gittim yolda jandarma çevirmiş bırakmıyordu birtek ben geçtim 4 zincir + 4h uçarak gidiyordum yolda ;D

Merhaba Tolga Bey
Sitenizde yeniyim mesaj nasıl gönderilir tam çözemedim ;D ama ne demek buyrun gelin indirim yaparız

valla Erkan ım işten fırsat buldum bir bakayım dedim... ;D keyifler nasıl bakalım...? Doğuş zincirle ne işin var senin... ??? boşyere para harcayıp durma .... yazıktır ya....

bülent abi donanım yok diye gezilere almıyorlar bende para oldukça alıcam herşeyi.ahmet abinin arabasını gördükten sonra ne yapsam azdır. erzak deposu bile var arabanın ;D

Darktreys,
Şnorkel 326 lira, en azından benim aldığım o kadardı. Daha önceki yazılanlara bakarsan Tolga yazmıştı, bende onun dediği yerden satın aldım.