KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
çok km yapmıyorsun sen bizim gibi...ben bir kontak açtımmı en az 300km o yüzden seninki gibi araba yapmıyorum yoksa varya kralını yapacağım ama askere gidip gelmeyi bekliyorum
bülent abi feci kar yağıyordu dün gittim 4 tane yere serme zincir aldım uzaktaki şantiyeye gittim yolda jandarma çevirmiş bırakmıyordu birtek ben geçtim 4 zincir + 4h uçarak gidiyordum yolda ;D
Maskoto,
Sizinle geçen yıl telefonda görüşmüştük ama ben bir türlü fırsatını bulup size uğrayamamıştım ama önümüzdeki ay kesinlikle uğrayacağım. Mesajımdan da alıntı yaptığınıza göre artık indirimi hak etmiş sayılırız değil mi
Tolga,
Geti çıkarıp yeni amortisörlerini takacaktın ne oldu, gelmedi mi siparişin?
valla Erkan ım işten fırsat buldum bir bakayım dedim... ;D keyifler nasıl bakalım...? Doğuş zincirle ne işin var senin... ??? boşyere para harcayıp durma .... yazıktır ya....
bülent abi donanım yok diye gezilere almıyorlar bende para oldukça alıcam herşeyi.ahmet abinin arabasını gördükten sonra ne yapsam azdır. erzak deposu bile var arabanın ;D
Darktreys,
Şnorkel 326 lira, en azından benim aldığım o kadardı. Daha önceki yazılanlara bakarsan Tolga yazmıştı, bende onun dediği yerden satın aldım.