ismailerol
Yeni Üye
Çok sevgili Gezenbilir üyeleri ve Land Rover kullanıcıları öncelikle sizlere kendi adıma özür dileyerek başlamak isterim. Defender diyince akla ilk gelen isimlerden birinin Rahmetli Nakşi Usta'nın oğlu olarak ondan bu mesleği öğrenmediğim için özür diliyorum, sizlerden yardımcı olamadığım için özür diliyorum. Nakşi Usta'yı tanıyanlar bilir devamlı gülen yüzü kimseyi kırmayan tavrı, herkesin işini görmek için olan çabası özel hayatında da aynı şekilde idi ve bizleride kendi isteğimiz doğrultusunda sanayi ye götürmedi bende şu anda mesleğimde başarılı olduğuma inandığım bir iş yapıyorum. Özellikle Babamı kaybettikten sonra burda hakkında yazılanları okudukça onunla defalarca gurur duyuyorum, onunla çalışanlar işini yaptıranlar kendisi ile tanışanlar işine ne kadar sağdık ve severek yaptığını bilirler. Benimde sizlerden ricam Rahmetli Babam Nakşi Usta'ya hakkınızı helal etmenizdir, varsa eger kendisi ile bir hesabınız veya alacağınız benimle irtibata gecerseniz çok sevinirim. şundan emin olun ki Rahmetli babam herkese hakkını helal ettiğini defalarca bana söyledi Allah Yattığı yeri cennet eylesin. Yorumlarınızdan ve başsağlığı dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim. İsmail EROL ( 0538 515 95 96 )