Nakşi Usta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ismailerol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,279

ismailerol

Yeni Üye
Çok sevgili Gezenbilir üyeleri ve Land Rover kullanıcıları öncelikle sizlere kendi adıma özür dileyerek başlamak isterim. Defender diyince akla ilk gelen isimlerden birinin Rahmetli Nakşi Usta'nın oğlu olarak ondan bu mesleği öğrenmediğim için özür diliyorum, sizlerden yardımcı olamadığım için özür diliyorum. Nakşi Usta'yı tanıyanlar bilir devamlı gülen yüzü kimseyi kırmayan tavrı, herkesin işini görmek için olan çabası özel hayatında da aynı şekilde idi ve bizleride kendi isteğimiz doğrultusunda sanayi ye götürmedi bende şu anda mesleğimde başarılı olduğuma inandığım bir iş yapıyorum. Özellikle Babamı kaybettikten sonra burda hakkında yazılanları okudukça onunla defalarca gurur duyuyorum, onunla çalışanlar işini yaptıranlar kendisi ile tanışanlar işine ne kadar sağdık ve severek yaptığını bilirler. Benimde sizlerden ricam Rahmetli Babam Nakşi Usta'ya hakkınızı helal etmenizdir, varsa eger kendisi ile bir hesabınız veya alacağınız benimle irtibata gecerseniz çok sevinirim. şundan emin olun ki Rahmetli babam herkese hakkını helal ettiğini defalarca bana söyledi Allah Yattığı yeri cennet eylesin. Yorumlarınızdan ve başsağlığı dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim. İsmail EROL ( 0538 515 95 96 )

Etiketler
Ynt: Nakşi Usta

Sayın İsmail Erol;
Yaptığınız yüce hareketten dolayı sizi kutluyorum.Rahmetli babanız ismen camianın içinden tanıyordum, şahsen tanışmadım.Ancak yaptığınız bu hareket rahmetli babanızın değerli eli öpülesi bir kişi olduğunu birkez daha ortaya koydu bence.Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah.
Saygılarımla.

Yavuz Çelikel

İsmail Bey, başınız sağolsun.
Kendisini tanımıyorum, ancak " Nakşi Usta " isminin burada birçok kez, övgü mesajlarına konu olduğunu biliyorum. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Selamlar.

Bende eski sayılmam yeni üyeyim ama babanızın ismini kac defa forum icinde gördüm.Allah rahmet eylesin.
Babanızın meslegini yapmadıgınız söylemişsiniz ama eminimki ihtiyac halince gerekli yönlendirmeleri yine yapabilrsiniz.
Gecte olsa bile foruma hoşgeldiniz.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun NAKŞİ USTAnın.....
Eğerki rahmetli olmasaydı bizim aracımıza başlıyacaktı ama nasip kısmet işte... Toprağı bol olsun...

allah rahmet eylesin...

LAND ROVERercan 170.jpg

LAND ROVERercan 129.jpg

LAND ROVERercan 132.jpg

LAND ROVERercan 167.jpg

Basiniz sagolsun, burada yazilanlardan okudugum kadari ile mekaninin cennet olacagi kesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR