MÜJDEEE....Arkadaşlar Ssangyonglara Dif.Kilit Olayı Çözülmüştür...!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan actyon sports 4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,590

Etiketler
Ynt: MÜJDEEE....Arkadaşlar Ssangyonglara Dif.Kilit Olayı Çözülmüştür...!!!

Şimdi merak ettim...Zira bugün bu konuyu servisle görüştüm, komple diferansiyel temin etmekle bu konuyu çözebileceğimi bildirmişlerdi. Yoksa daha ucuz ve pratik bir çözüm yolu mu var? Hadi bakalım merakla bekliyoruz...

o nedir ne işe yarar arkadaşlar

vayyy edizim kardeşim yakişir :smiley: hemen takalım bekliyorum guzel haberlerini ..

actyon sports 4x4' Alıntı:
Dökümanları hazırlıyorum birkaç güne kalmaz ayrıntıları ve fotoları paylaşıcam... ;)

Dökümanlar paylaşılıncaya kadar hiç bir ipucu vermek yok mu?

çok basit ve pratik bir çözüm

hadi daha fazla bekletmeden bir resim paylaşayım...

;D ;D ;D

dif.kiliit.JPG

Özlenen görüntü... Birbirini tamamlayan sistemler :D Asma Kilit + Diferansiyel = (Asma) Kilitli Diferansiyel...

arkadaslar bizim arka difransiyeller dana 44 aynı difransiyel defender ların bazı modellerinde kullanılıyor .... goktug yakında cozecek kilit olayını ....

Dana difransiyel kilit firması Türkiye pazarı için özel diferansiyel kilidi üretmiş. Kullanıcı profiline göre daha dayanıklı imiş, yakında muskalı modelleri de piyasaya sürecekmiş..

images1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR