Şu modelin almanya distribütörü ile tanıştık epey sohbet ettik. Zaten türk çıktı adam
1)Video: https://youtu.be/GHhfSwpsz48
Üstteki modelde veya alttaki modelde karar kıldık..
2)Video: https://youtu.be/VH55KrqaGYA
Bu ikinci modelle ilgili sorunumuz var. Çünkü bu aracın soldan direksiyonlusunu bulamadım.. daha önce de dediğim gibi, bu arka gruplu modeller avrupada pek tutulmuyor. İmgiltere ve batı amerikada çok revaçtalar..
Burdan, almanca bilen, almanyayı bilen sevgili forum büyüklerimden yardım talep ediyorum
Şu 2 numaralı aracın, ikinci elini ve sağdan direksiyonlusunu birazcık soruşturabiir misiniz ? Ben adamlara email attım cuma günü ama halen cevap yazmadılar.. @EvliyaCelebi2 @Akdeniz45
Almanya distribütörleri sanırım şu adreste.. Swift Campers Reisemobile Camping-Cars | The official export website.
not: bu aracı sanırım en son 2015 te üretmişler. Biz ise 2019 nisan gibi alıcaz.
Yani bana, bu arabanın da bulunduğu mobile.de gibi bir yer önerebilirseniz çok çok sevinirim.
Şimdiden çok ama çok teşekkürler.
Direksiyon solda mı olsun sağda mı?
Yukarda;
„Bu ikinci modelle ilgili sorunumuz var. Çünkü bu aracın soldan direksiyonlusunu bulamadım“ diyorsunuz.
Aşağıda ise,
„Şu 2 numaralı aracın, ikinci elini ve sağdan direksiyonlusunu birazcık soruşturabiir misiniz ?“ diye soruyorsunuz.
.
Bilindiği üzere en kapsamlı olan mobile.de de 147 marka içinde bile nesamesi okunmuyor.
Tek bulabildiğim ise aşağıdaki resimde görülmekte. Sanırım içinde yatarak denemişsinizdir ?
Bence tüm sene yollarda olmak için dolapları az ve dış mobilyaların da depolanması sorunlu galiba ? İki kişinin beraberce masada çalışma durumu da oldukça şüpheli ?
En doğrusu aslında alınacak aracın kiralanmasıydı...
Ekli dosyayı görüntüle 506931
Daha sonra zaten satılacak bir araç için uygun olmayan taraflarını sineye çekerek, mesela evvelki sayfada bahsettiğim alkoven benzeri bir araç benim için alternatif çözüm sayılabilirdi.
Herneyse, umarım sonuçta ben haklı çıkmam ?
.
Verdiğiniz linkin Almanya bölümünde Swift karavanların Rio modelinden sonra yapılan Toscane modelleri var.
2. El „Swift Rio“ bulamadım
Aşağıdaki linkte Toscane modellerinden 2. El satılan iki karavan var. (Ebay Kleinanzeige-Ebay Küçük Ilanlar). Bunlarda direksiyon solda.
Wohnmobile & Wohnwagen gebraucht | eBay Kleinanzeigen
Bilginiz olsun diye Almanya’da şu anda satılan karavanlardan „Wohnmobil mit hecksitzgruppe-Oturma yeri arkada olan Karavanları“ gösteren linki veriyorum.
Wohnmobil mit hecksitzgruppe - Kleinanzeigen | FOCUS Online
Verdiğiniz linkin Almanya bölümünde Swift karavanların Rio modelinden sonra yapılan Toscane modelleri var.
2. El „Swift Rio“ bulamadım
Aşağıdaki linkte Toscane modellerinden 2. El satılan iki karavan var. (Ebay Kleinanzeige-Ebay Küçük Ilanlar). Bunlarda direksiyon solda.
Wohnmobile & Wohnwagen gebraucht | eBay Kleinanzeigen
Bilginiz olsun diye Almanya’da şu anda satılan karavanlardan „Wohnmobil mit hecksitzgruppe-Oturma yeri arkada olan Karavanları“ gösteren linki veriyorum.
Wohnmobil mit hecksitzgruppe - Kleinanzeigen | FOCUS Online
Uygun bir vaktinizde bi arayabilirseniz adamları çok ama çok sevinirim. Çünkü 2 farklı mail adresine yazdım. Cevap gelmedi.
Belki fax çekmek daha garanti ?