Ynt: ''Muhabbetimizi Serbest Muhabbet Bölümünde Yapalım'' Uyarısı!..
hunter_34' Alıntı:
sayın yöneticiler daha önceden böyle bir uyarı yoktu yani en azından ayazağa gezilerinin yapıldığı başlıkların hiç birinde bu tarz uyarı gelmedi eğer bireylere karşı bir husumetiniz söyleye bilirsiniz nasıl ben içimden gelenleri yazıyorsam sizlerde yazabilirsiniz hiç yoktan değilmi........SAYGILAR........
Yakaladığınız ince nokta için teşekkür ederim. Öncelikle husumet düşüncenize katılamayacağımı ve yanıldığınızı söylemek isterim. Bunun hiç bir yöneticinin haddine olmadığını önceki mesajımda söylemiştim.
Yöneticiler tek vücut hareket etmelidir ve ederler. Bireysel uygulama veya davranış biçimi olamaz. Sonuçta bizler içinde kurallar vardır. Düzgün bir işleyiş için bu kaçınılmazdır. Bu düşüncemiz kuruluşumuzdan beri vardı. Kimseye karşı kasıt olmadığınıda belirtmiştik. Bizim için önemli olan, kurallar çerçevesinde hareket eden tüm üyelerimizdir.
Forum kurallarımızın son maddesi şöyle der :
VitaEsMorte' Alıntı:
18- Tüm kurallar objektif olarak üyeler, moderatörler ve adminler için de geçerlidir.
Saygılarımızla
Gezenbilir Yönetimi
Teşekkür sebebime gelince ;
Bahsetmiş olduğunuz gezi duyurusunda, serbest muhabbete izin verip tam tolerans tanıyan benim. Tüm yönetici arkadaşlarıma bu bölüme şimdilik karışılmamasını
ben rica etmiştim.
Nedeni ise ;
CJ gezisi düzenlediğim zaman seçilen mekan konusunda hoşnutsuz olan arkadaşlarımız vardı ve bu arkadaşlarımız ile yüz yüze tanışma fırsatı bulamamıştım. Bu ve bundan hemen sonraki gezi duyurusunda bu kuralları uygulasaydık bir sefer daha yanlış düşüncelere, anlaşılmalara sebebiyet verebilecektik. Geziye katılmaya ve aramızda dargınlık, husumet vb. hiç bir konunun olamayacağını hep beraber off-road yapmanın keyfini çıkarmaya çalışacağımızı görmek istedim.
Sanırım bizi yanlış anlayan 5-6 arkadaştı ve bu mesajı vermek istedim.
Kurallar ise uzun uzun çalışmalarımız sonucu çıkmıştır ve uygulanmak için vardır. Gezenbilir forumunun buralara kadar seviyeli ve düzgün gelmesini bu işleyişe borçluyuz.
Her bölümde sürekli geyik olan bir forum olsaydık, şu an 100 bin kişi olmuştuk ve aramızda Doğa sporlarını benimsememiş ve sırf boş muhabbete gelen bir yığın arkadaş olurdu. Bu da bizi asıl hedefimizden uzaklaştırırdı. Ne off-road sohbetinin tadı kalırdı nede başka bölümlerin.
Serbest muhabbette, siyasi, dini ve müstehcen sohbetler olmadıktan sonra milyonlarca mesaj serbest ..
Diğer bölümlerde ise konu ile alakalı milyonlarca mesaj serbest.
Selamlar..