Muğla Kamplı Gezimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NXTRAİL52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,092
Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz...

teşekkürler Tuncer bey bilgiler için. zaten o tip yerler devlete aittir. bununla ilgili bir kanun vardı, tabi özel mülkün içinde değilsen.

Etiketler

Gökova kampıyla ilgili bilgileri daha önce yazdım suan oradayım ücretsiz kamp alanı Akyaka'da nehrin denizle birleştiği yerlerde kamp çadırları kurmuşlardı

Akyaka'ya varış...

2013-07-26 16.47.46.jpg

2013-07-26 18.12.30.jpg

2013-07-26 20.39.15.jpg

Arkadaşlar Gökova Orman kampına uğrayamadım kusura bakmayın..ama şuan orada bulunan arkadaşların yardımcı olacağından eminim..Gördüğümüz , yaşadığımız güzellikleri bizim gibi kamp severler ile paylaşalım istedik..paylaşımlarımız da sürç-i lisan ettiysek affola..Herkese mutlu kamplar..iyi tatiller diliyorum..Başka kamplarda ve bilgi paylaşımlarında görüşmek üzere..

Güzel bir geziyi ve kamplarıda anılarınıza katarken bizi de ortak ettiniz,yeni paylaşımlarınızı okuyabilmek dileğiyle.teşekkürler

Tuncer bey elinize sağlık çok güzel bir tatil olmuş bende eşimle beraber ağustosun ortasında tatile çıkmayı düşünüyoruz çadırımızı falan aldık ama o tarafları hiç bilmiyorum nerelere gideceğim sizin bildiğiniz datça marmaris fethiye kıyılarında sakin güzel kafa dinleyip balık tutabileceğim bir yer var mı acaba. Teşekkürler

Sizinle beraber oraları gezmiş gibi oldum. Ellerinize gözlerinize sağlık. İyi bir ön hazırlık ve programlama gerektiren bir geizyi çok iyi yürütüyorsunuz. Masallah.

Tuncer bey,çok güzel anlatmış ve resimlemişsiniz.Muğla'da kaldığınız işletmecisi George olan olan yeri merak ettim.Umarım giderim.İyi tatiller..

Cumner' Alıntı:
Tuncer bey elinize sağlık çok güzel bir tatil olmuş bende eşimle beraber ağustosun ortasında tatile çıkmayı düşünüyoruz çadırımızı falan aldık ama o tarafları hiç bilmiyorum nerelere gideceğim sizin bildiğiniz datça marmaris fethiye kıyılarında sakin güzel kafa dinleyip balık tutabileceğim bir yer var mı acaba. Teşekkürler

Yardımcı olmayı çok isterdim..ama bölgeyi bende bilmiyorum.Ben kamp yerlerimi belirlerken google maps ve panoramio'dan faydalandım.yerleri belirledikten sonra yola çıktım..ancak gittiğimiz yerlerde tanıştığımız insanlar tavsiyelerde bulundular..Fethiye'de saklıkenti..Datça'da palamutbükünü...Akyaka'da Akbük ve kızkumu gibi yerler söylediler...inşallah beklentilerine göre bir yer de gönlünüze göre bir tatil yaparsınız..

Gökovada Boncuk kampingi tavsiye ederim çok güzel biryer geçen hafta bir müşterimle alış veriş esnasında tesadüfen boncuk koyunda kaldığını bahsetti bende bu sene nasıl diye sorunca ramazan nedeniyle sakin olduğunu ama kamp yerinin süper olduğunu belirtti bende nasıl diye sorunca bu sene kampı devir alan arkadaş bir çok yeri elden geçirmiş olduğunu vede özellikle günü birlik gelenleri içeriye almadığını sadece aileleri vede çadır veya karavanla gelenleri içeriye aldığını belirti eskiden her gelen içeriye alınıyordu bu durum bu sene düzeltilmiş ve ortam gayet güzel sessiz sakin huzurlu olduğundan bahsetti.Boncuk koyunda yüzünüzü denize döndüğünüzde sol taraf karacasöğüt tarafı sağ taraf yolun altı oluyor bu yolun alt tarafı genelikle obruk tarzı küçük mağaralar var bu tarafta lağos,levrek,kefal ve orfoz avlamaya müsait aynı zamanda bu küçük obruklar kum köpek balığının üreme yeridir bu köpek balığının ağzında diş bile olmayıp gayet uysal ve sakin köpek balığı türüdür yörede yüz yıllardan beri olup hiçbir tane saldırı vakası olmamıştır genellikle nisan başında buraya geliğ doğumu burada gerçekleştirip yavruyu haziran ayına kadar burada büyütüp Amerikanın florida eyaletine gitmektedirler.Sol tarafta küçük bir dereden denize su akmaktadır bu tarafta eski iskelenin orası deniz dibi kumluk olup çeşitli tür balık yapar iskeleden karacasöğüte doğru ilerlerseniz burası kayalık olup küçük obruklar vardır ayrıca bu tarafta bazı yerlerde denizin içinden su çıkmaktadır dalış esnasında insan aniden bu su çıkan yerlerde insan suyun soğukluğundan şoka uğramaktadır burası olta balıkçılığına ve dalışa gayet uygundur ha birde koyun iki tarafıda bırakma yapmaya gayet uygun olup genellikle orfoz ve lahoz yakalanır ayrıca bu zamanlar boncukta keler balığı,çıplak yada lambuka denilen balık türünün akın ettiği zamanlardır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR