Muğla Kamplı Gezimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NXTRAİL52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,100
Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz...

Elindeki kalem bitene kadar,her bulduğu yere bişeyler yazmış :D Kampın büyük bir bölümünü Unesco çocuk kampı için kiralıyacaktı,o iş olmamışmı ?

Etiketler

sorayım mı enver bey ?

2013-07-25 13.31.32.jpg

2013-07-25 13.32.42.jpg

Yok canım...O iş olacak diye bir ara pek sıcak bakmıyordu kampçılara...o geldi aklıma,hazır oralarda iken günü birlik kadırga koyu (Datça merkezinden)hatta merkezde ev yemeği yiyebileceğiniz Zekeriya sofrası,palamut bükü,eski datçaya gelmeden,göbekte sağa..yapabilirsiniz aracınızla..İyi tatiller.

Teşekkürler Enver bey..Datça turu burada bitti..Gezi programının biraz dışına çıktığım için buradan ayrılıyorum...sonraki durak Akyaka çınar koyu..

Tuncer Bey,
Eğer yolunuz üzerinde Gökova Orman Kampı'na uğrarsanız bu yer hakkındaki izlenimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz, çünkü Gökova Orman Kampı Türkiye'nin en iyi kamplarından birisi olarak bilinmesine rağmen son günlerde çelişkili haberler gelmeye başladı.

İyi tatiller dileklerimle...

Bir de tecrübelerinize göre römork üstü çadırın avantajlarını ve dezajantajlarını bizimle paylaşır mısınız? Sanırım, seyir halindeyken çadır açık yani kurulu vaziyette oluyor. Rüzgardan dolayı bunun olumsuz etkisi oluyor mu?

Römorkun iç tarafında eşyalarınızı koyabileceğiniz bölmeler var mı? Römorkun boyutları ve ağırlığı ne kadar? Size maliyeti ne oldu?

Sanırım çok soru sordum ama verdiğiniz bilgiler başkaları için de çok faydalı olacaktır.

Çok güzel bir gezi .Eşinizin ve çocukların da aynı kampçı ruhu taşımaları çok hoş.İyi tatiller!
:smiley:

eozcelik profilinize baktım ama tam isminizi göremedim..sakıncası yoksa özçelik diye hitap edeyim...sayın özçelik ; çadırım baba mesleği soğuk demirciliği 13-14 yıl kadar yapmış biri olarak kendi imalatım olup çok uygun bir rakama malettim...sadece kumaş ve dikimi için 350 tl sünger yataklar için 200 tl harcayıp öncelikle aracımın üstüne monte etttim

2013-04-09 15.43.22.jpg

sonrasında kamp malzemelerim..kişisel eşyalar..buzdolabı vs.derken bagajım yetmeyince römork almaya karar verdim..şuan kullandığım römork reno otomobil aksı üzerine sacdan yapılmış basit birşey..onuda bakımı ile birlikte 350 tl ye mal ettikten sonra çadırımı römork üzerine aldım..haliyle kocaman bir bagajım daha oldu...seyir halindeyken çadır kurulu değil...açılır kapanır sistemle 25 cm yüksekliğinde kapalı hali110 x195x25 ...açık hali ile 220x195 x110 cm ölçülerinde dört kişilik çadır oluyor..yalnız benim küçük kız çok deli yattığından iki kişilik yeri o diğer iki kişilik yeri biz üç kişi paylaşıyoruz ;D ...avantajları....karavanda ne varsa bende de var...dezavantajı karavan kadar göze hitap etmiyor...(kişisel görüşümdür..ben böyle mutluyum)

römorkumun ölçüleri 110x 170 ..çadır biraz dışarı taştı ancak sorun teşkil etmiyor...yaklaşık 12 gündür kamp yaparak fethiye'de üç nokta..datça ve gökova'da birer yerde konaklayarak ve kampçılığı,doğayı çok seven biri olarak hayatımın tatilini yaptım...12 yıllık memur olarak neredeyse her yıl gittiğim herşey dahil oteller de bu kadar keyif almamıştım..şuan AKYAKA'dayım..görseller yakında...saygıyla Arz ederim..

Tuncer Bey; güzergahınızda ücretsiz kamp alanları var mıydı bilgilendirirseniz çok iyi olur. teşekkürler.

Gökova kampı ile ilgili olarak aynı şeyleri bende takip ettiğimden uğramadım.Ancak yolumun üzerinde olduğundan bir bakmaya çalışırım.ne kadar sağlıklı bir izlenim olur bilemiyorum ama ön fikir için yardımcı olur sanıyorum.

Sn.Aymeka ücretsiz kamp alanı ? benim için campinglerin dışında doğal güzelliği olan heryer ücretsiz kamp alanı..yanlış anlama olmasın diye bulunduğum yeri örnek vereyim.Akyaka çınar koyunda mesire yeri(orman muhafaza memurları öyle söyledi)...50 m ilerisi özel mülk ve çadırlar var..bana çadırımı toplamam söylendi bende katlayıp üzerini kapattım ama yeri terketmedim.Akşam tekrar açıyorum..Her türlü ateş yasak bende tüplü mangal ve ocak kullanıyorum..sonuç herkes memnun bende ücretsiz kamp alanındayım...konu başındaki boncuklu koyu da aynı şekilde ücretsiz bir yer..Konu üreteceğiniz çözümler ve kendinize güveninizle ilgili..Bize her yer kamp alanı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR