KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bir zamanlar yol olan bir noktayi da ziyaret ettim...ancak...yol dag tas olarak dogaya yenik dusmus...ancak manzarasi sivri bir dag olunca guzel birgorunum veriyor maalesef fotograf da bunu goremiyorsun ne kadar da denesen.tek eksik akar su -dere, gol filan...gerisi donup eski yoldan devam etmek, maalesef.
yakinlarda off road kyfi vede macera...sehirden uzaklasmadan ama sehiden apayri bi mekanlar...ancak hava sartlari cok sicak olunca iskence olacaktir ozellikle ...hele orman ici insani kavuruyor... kis sartlarinda super..
orman koruma yollari yapiliyor ancak bunlar korunmuyor.bir yangin oldumu parcalanmis bu yollardan nasil geciliyor? iste bu gittigim yerlerin bazilari buna ornek.neyse fark etmez...el degmeyen doga da bisiklete binmek guzel deneyim kazandiriyor....kimi zaman guzel kareler de yakaliyoruz.
unutmadan, ANTALYA BISIKLET FESTIVALI de su anda sarisu orman kampi alaninda gerceklestiriliyor....kalabalik bir bisikletli guruhu mevcut...seneye sizlerde katilmak isteyebilirsiniz.... 8)
neyse,
biz kendi konumuza yine geri donelim...
:-\ :-\ :-\
millet
100 bin e dogru giderken, ben biraz mizikcilik yapcam...uzunca bir sure bisikletten uzak kalacagim....zaman ve baska sikintilardan dolayi...benim yerime, artik omer aydogan in foto ve gezi notlarini takibe alabilrisiniz....ayni seyin cok daha iyisini arkadasim yapmakdadir..ben artik emekliye ayrilip yerimi genclere birakmaya karar verdim...ileride belki bi kac kare ile ek yapabilirim...
herkese selamlar.
99.000 ile ipe dogru kosuyoruz en onde....gezenbilir sitesinin en cok tiklanan konusu.....
yaz sezonu bitti yakinda benim gezi mevsimi geliyor umarim.....
bugun ufacik bir turcuk yaptim can sikintisi...guzelde kareler yakaladim....begenilerinize sunayim....ama once en onemli olani....ve de anlamli olani....
standart araba arkasi yazisi....