tascamdeck
Ana Kamp
Ynt: Motosiklet Taşıyıcı
Bilgi ve fikirler için teşekkür ederim herkese.
Bilgi ve fikirler için teşekkür ederim herkese.
BBOYTED' Alıntı:ben böyle birşey tasarladım istenildiğinde araça sökülüp takıla bilen bir krikoyu heba ederek kaldıraç kısmıda yapılabilir.
motor 80 kg aparatın sehpasına 20 kg desek 100 kg yapar toplamda bir ucu araca monte edili olduğu için böl ikiye 50 kg bu yüküde herkez kaldıra bilir herhalde kalktığı gibide yaylı bir mandal sistemi kilitleyecek yada resimdeki manuel hidrolik pompası ve silindiri ilave edile bilir.buralpdi' Alıntı:-aparatı ikinci resmdeki gibi takılıyken motosikleti yükleyebilirsiniz
-en hafif motosiklet yaklaşık 80kg kabul edersek aparatla beraber 80kg kaldırıp yerine koymak tek kişi için zor olur
Düz yolda hissetmezsiniz diye düşünüyorum. Ancak önden çekiş olduğu için yokuş yukarı patinaj etkisi daha büyük olacaktır.Merhaba,
Konu 2013'de kalmış ama benim tecrübeli karavancılara sormak istediğim şey benim için yeni olduğu için bu konuyu tekrar canlandırayım dedim.
17m3 Peugeot Boxer arkasına bir motorsiklet taşıyıcı yaptırmak istiyorum. Kafama takılan sorun ise; motorun kendi ağırlığı 120 kg. Taşıyıcı da (aluminyumdan imal edilse bile) 7-8 kg ağırlık yapacağından, aracın önünü kaldırıp ön lastiklerin tutunmasını ciddi ölçüde zayıflarır mı?
Zaman ayırıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşeküür ederim.
Saygılarımla,