Ynt: Motosiklet Taşıyıcı
Resimlerde de görüldüğü üzere denedik.Hatta motordan önce üzerine üç kişi bindik ve zıpladık ;bana mısın demedi...Bunda korkulacak tek husus motorun seyahat esnasında düşüp arkadaki araçlara zarar vermesi olabilir.Motoru çok güzel sabitledikten sonra bu da imkansız hâle geliyor.Olsa olsa taşıma kapasitesi sebebiyle demir eğilebilir .Ben bunu da göze aldım ki, sorun yok...
insel' Alıntı:Benim de ceki demirim var. Ama ben ceki demirlerinin cekmek uzre tasarlandigini dusunuyorum. Yani bir mekanizma, cekerek 10 birim guce karsi koyuyorsa, ustune basarak 100 birimin altında kalır gibi dusunuyorum. Yanlis mi dusunuyorum. Her ceki demirine boyle bir aparat yapilabilir mi acaba? Ceki demirine takilan Thulelerin klavuzunda tasima kapasitesi 50 kg diye okumustum ayrica. Varsa yanlis olan bilgilerimi duzeltirseniz sevinirim. Cunku bana bu tip bir aparat cok pratik geldi.
Resimlerde de görüldüğü üzere denedik.Hatta motordan önce üzerine üç kişi bindik ve zıpladık ;bana mısın demedi...Bunda korkulacak tek husus motorun seyahat esnasında düşüp arkadaki araçlara zarar vermesi olabilir.Motoru çok güzel sabitledikten sonra bu da imkansız hâle geliyor.Olsa olsa taşıma kapasitesi sebebiyle demir eğilebilir .Ben bunu da göze aldım ki, sorun yok...