Prooo murat abinin 506 lı numarası iptal olmuş, bende başka numarası yok sana zahnmet özelden yollayabilirmisin?
Nasılmış? durumu hakkında bilgin var mı?
Prooo murat abinin 506 lı numarası iptal olmuş, bende başka numarası yok sana zahnmet özelden yollayabilirmisin?
Nasılmış? durumu hakkında bilgin var mı?
merhaba
adım irfan. adanalıyım, ankarada ikamet ediyorum. mimarım.
bu siteyi yeni farkettim ama memnun oldum. uzun bir süre dağcılık ve bisiklet aktivitelerinde bulundum. bir süredir de motosiklet sahibiyim. ekserisi solo olmak üzere uzun/kısa geziler yapıyorum.
biryerlerde karşılaşmak üzere...
selamlar
Hoşbulduk süleyman abey. Tükkan işlerinde şu ara ne yazıkki pek tat tuz yok. Seni sormalı Abi, nasılsın? Uzun zamandır görüşemiyoruz.
irfan_s' Alıntı:
merhaba
bu siteyi yeni farkettim ama memnun oldum. uzun bir süre dağcılık ve bisiklet aktivitelerinde bulundum. bir süredir de motosiklet sahibiyim. ekserisi solo olmak üzere uzun/kısa geziler yapıyorum.
selamlar
merhaba
selamlar
Gürsel'im sağolasın. Başladık buralarda işe. Bankacı olduk ;D Zat Çanakkale'de kaldı. Dikili gezisinden sonra yatalak oldu bizim zart. Şimdi Çanakkale'deki bizim ekip bakıyor ona. Yokluğumu aratmıyorlarmış Kısmetse başka bir motor alacağım buralardan. Sen ne yaptın Zat'ı ?
irfan_s' Alıntı:
merhaba
selamlar
Gürsel'im sağolasın. Başladık buralarda işe. Bankacı olduk ;D Zat Çanakkale'de kaldı. Dikili gezisinden sonra yatalak oldu bizim zart. Şimdi Çanakkale'deki bizim ekip bakıyor ona. Yokluğumu aratmıyorlarmış Kısmetse başka bir motor alacağım buralardan. Sen ne yaptın Zat'ı ?
Hayırlı uğurlu olsun. İşinde başarılar dilerim. Ben zat-ı muhteremi değiştirmeyi düşünüyordum lakin bi hesap kitap işi yapınca anladımki uzun bir süre birlikte takılacağız.
arkadaşlar merhaba ben bursadan Ali Riza BARIN çoktandır siteyi ziyaret edemedim bakıyorum endurocu arkadaşlar çoğalmış bende yeniyim gerçi çok olmadı gezenbillir deki arkadaşların tecrübelerine danışarak f 650 gs aldım bursa enduro clübe üyü oldum ve yol sürüş eğitimlerine katıldım çokgüzel eğitimler veriyorlar buradan hepsine çok teşekkürler sizlerede selam lar