Hoşgeldin Nuh kardeşim.Sakarya Pmukovadayım günübirlik turlarında sana eşlik ederiz bu taraflara gelirsen eğer.Senin gibi schooter kullanıyorum şimdilik. Günlük küçük geziler düşünüyorum bende.Arkadaşlarımız var böyle geziler için ama zaman sıkıntıları var onlarında.Neyse bu tarafa gelirsen beklerim burdan mesaj atarsan haberleşiriz.
çok sağolun arkadaşlar nasip olursa bu pazar izmit yuvacıkta olacagız günübirlik beş motor birarada giziyoruz şuan için yedi kişiyiz gezip gördüklerimizi sizlerler paylaşmak isterim saygılar
slm antalyadan osman ben....gezenbilir de uzun zamandır üyeyim....offroad bölümünde tüm türkiye tanır benı...antalya offroad takımı başkan yardımcısıyım...uzun zamandır motorsiklet kullanıyorum...eskiler bilir ilk motorum 3 çeyrek java...zamanla suzuki v strom ki nick name buradan geliyor...varadero...honda nt 700 deauville kullandım şu anda da deauville kullanıyorum...
selamlar bende istanblda oturuyorum iletşim sektöründe kendi işimi yapıyorum yaşım 51 ve yirmi beş yılı aşkındır motora bnerim hala her bşndiğimde ilk ğünkü gibi heycan var bende hala uslanmamışım yaşıma rağmen motora binmek için bu yaşta bile bahane uyduruyorum inanın bazen kendime ğülüyorum arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevğiler iyiki varsınız site zaten süper bende bu siteye yakın zamanda katılanlardanım
selamlar bende istanbulda oturuyorum iletşim sektöründe kendi işimi yapıyorum yaşım 51 ve yirmi beş yılı aşkındır motora bnerim hala her bşndiğimde ilk ğünkü gibi heycan var bende hala uslanmamışım yaşıma rağmen motora binmek için bu yaşta bile bahane uyduruyorum inanın bazen kendime ğülüyorum arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevğiler iyiki varsınız site zaten süper bende bu siteye yakın zamanda katılanlardanım
Doğaya gönül vermiş herkese burdan selamlar adım Tarık ATV kullanıcısıyım.Hatay dörtyolda ikamet etmekteyim.Kendim gibi bugy bufalo ve atv kullanıcıları ile burdan tanışmak istiyorum.
Selam arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım, İstanbul, Üsküdar'da yaşıyorum, Güzel Sanatlar Lisesinde resim öğretmeniyim..
Honda Transalp sahibiyim, gezilere ve etkinliklere fırsat buldukça katılmak isterim
Ben de fazla eski olmama ragmen, tum yeni gelen arkadaslarimiza HOSGELMISLER diyorum, yollarda ve imkanlar cercevesinde organizasyonlarda gorusmek uzere.
Selam arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım, İstanbul, Üsküdar'da yaşıyorum, Güzel Sanatlar Lisesinde resim öğretmeniyim..
Honda Transalp sahibiyim, gezilere ve etkinliklere fırsat buldukça katılmak isterim
Hocam aramıza hoş geldiniz. Bahar geldi, gezenbilir yollara dökülür artık. Forumu takip ederseniz etkinlik ve toplantılardan haberdar olursunuz, tanışma ve sohbet etme imkanı buluruz.
Selam arkadaşlar,