Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,286
Ynt: Motorunuz Nedir?

öncelikle selamlar skyteam sm 200 o bir süper moto ama onla her koşulda yollardaydım

Etiketler

Bende kendimin yaptığı .OFF ROAD TRİKE.750 cc. ve yine kendimin modifiye ettiği .MONDİAL 150 ZAT MAXİSCOTER var.

Selam,

Ankara'dan Bora Yurtören

Aprilia ETV-1000 Caponord.

Herkese selam.
(3-5 tanıdık gördüm, onlara mahsus selam ;))

Merhaba..
Hakan Irıklı / İstanbul..
Bende sizler gibi motor severlerdenim.İşte benim kuçular..

Yamaha TDM850/2000
Suzuki GT750/1977
BMW R60-6/1976
Ramsey125 /2005
Honda R50/1984 (Salonumda) ;)

Merhabalar, ben Ankara'dan Murat (Renard) bu sitenin yenilerindenim. Suzuki V-Strom DL 650 kullanıyorum. "gezenbilir.com" sitesine, mağlum kış ayları nedeniyle motoru kapatınca, daraldım ve sitede Suzuki Vitara V6 aracımla 4x4 offroad yapan birilerine takılabilirmiyim diye dolanırken motorcu dostları topigini görünce balıklama daldım. "yaya erin umudu olmaz" hesabı dönen tekerin peşinden umudu yeşerten tüm dostlara selam ederim...:smiley:

herkese merhabalar ben de 4x4'ü ilave etmeye çalışan bir endurocuyum. BMW 1150 GS Ankara Tahsin

Honda ST-1300 Pan European 2002
yıllık vergisi ve köy yollarında ki virajlar dışında çok memnunm.

pan 3.jpg

Slm bende dl 650 kullanıyorum aranızda çok yeniyim daha tanışma topiğine bile yazmadım:( motoru görür görmez atlayanlardanım işim dolayısıyla hafta sonları ve tatillerde motoruma binebiliyorum 26 bin km oldu yol ayırmam her yola varım:smiley:

Selam,
Siteye yeni üye oldum. Benim motorum BMW 1200GS ADVENTURE.
Hafta sonları şehirdışına kaçışlarda kullanıyorum.

Birlikte uzun yollar yapmak dileğiyle
Efe

aynı zamanda bizdede motorlar var
bmw r-65
bmw r-60/7
kawazaki zzr 1100
suzuki 750
tiger 150 sukutır

ve motor teknisyeni abimin yapmış olduğu bmw r-75 750 cc iken bir takım motor modifiyesi edilip 1000cc civarlarında bir motor hacmine ulaştırdı

Selam arkadaşlar, Hakan YARAŞ /Polatlı ANKARA. kANUNİ sEYHAN 250 Sahibiyim. Gurup turlarına katılmaktan keyif alıyorum. Aranızda olmaktan mutluyum.

Ben Jyrki, Istinyeden...

Şanşliyim, bir Honda XLV1000 Varaderorum var, bir Honda XR 650 R (oynamak için) ve gerçek off-road araba Jeep CJ-5!

[attachment=3][attachment=2][attachment=1]

jeep 1.jpg

2.jpg

Adımdan da anlaşılacağı gibi ben acemiyim:smiley: Öncelikle bunu söyleyeyim.
Benim motorum Mondial 250 MCT. 2007 Model.
Ben öğrenmek için aldım motoru.
Ama alışamadan kış geldi. Bu arada ehliyetide Eylül'de aldım:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR