Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,290
Ynt: Motorunuz Nedir?

Selam
Aranızda yeniyim. Honda transalp 2007 kullanıyorum.. Şimdilik keyifli gidiyor. Amacım yurtiçi, yurt dışı uzun yol gezileri ve dağ tepe gezmek.. Transalp bu isteğime fazlasıyla cevap verecek özelliklere sahip..

Etiketler

Transalp her yola gelen güzel bir motor, gezilerinizi YOL bölümünde bizlerlede paylaşabilirsiniz...
Hoşgeldiniz Antiocos.

Hepinize selamlar.

r1200gsa kullaniorum son 10 yildir da benzer endurolar uzerindeydim

ayrica ktm 450 exc ile enduro yarisiyorum .. hatta bu pazar gunu belgrad da nisanda istanbulda yapilacak olan dunya MX sampyonasinin lansmani ve ufak bi gosteri yarisi da var. sanirim alli pullu medyatik birsey olacak. yolu dusenlere duyrulur .. :smiley:

ve ayrica ilk 4x4 icinde derin arayislar icerisindeyim 98-00 td5 disco 98 pajero dolaylarinda bakiniyorum :smiley:

Hoşgeldin ENDURO KORAY,
aslında belgrad ormanının hemen dibinde oturuyorum, lansmanı gelip görmek isterdim ama,
Sitemizde tanışıp evlenen iki arkadaşımızın düğünü vardı, bir daha ki organizasyonu da forumda duyurursan bu sefer katılmak isterim, hem başka arkadaşlarda gelirler mutlaka...

ENDURO KORAY' Alıntı:
Hepinize selamlar.

r1200gsa kullaniorum son 10 yildir da benzer endurolar uzerindeydim

ayrica ktm 450 exc ile enduro yarisiyorum .. hatta bu pazar gunu belgrad da nisanda istanbulda yapilacak olan dunya MX sampyonasinin lansmani ve ufak bi gosteri yarisi da var. sanirim alli pullu medyatik birsey olacak. yolu dusenlere duyrulur .. :smiley:

ve ayrica ilk 4x4 icinde derin arayislar icerisindeyim 98-00 td5 disco 98 pajero dolaylarinda bakiniyorum :smiley:

Bende gündüz VARA kullanyorum, haftasonları XR650! Bizde pazar ormandaydık, ama çok çamur vardi...

Selamlar,

2006 yazında motomax'tan aldığım Daelim S2 250 maxi scooter ile ikiteker serüvenine başladık yaklaşık 12000 km yol yaptık. Borusanda eşimle birlikte bmw testinden sonra bizim kesinlikle bi büyük enduroya binmemizin gerektiği kanısına varıp şimdiki sarıkızı (98 model r1100gs) satın aldık. Bir seneden beri bizde biraz masraflı oldu bize ama toparladık. inşallah bu sene çook uzun yollardan ziyade kısa ama güzel geziler ve kamplar yapmak istiyoruz. tabiki gene eşimle beraber.

Herkese saygılar ve sevgiler.
Cem KÜÇÜK

Arkadaşlar benim motorum africa twin :smiley:) delilik yapıp ilk motorumu africa twin aldım ama...amaları var işte :smiley:)bakalım ne olcak ilerisi ..zamana bıraktım ..

Hoşgeldin Jyrays, camadan01, lmncng,

lmncng ciddi misiniz? birazcık büyük bir motorla başlamışsın :eek: ama iyi şanslar..

Belki görmüşsünüzdür ama ben görmemiş olduğunuzu düşünerek bir hatırlatayım...
Teknik bölümümüzdeki şu linklere göz atmanızı tavsiye ederim ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1556.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55.0

Kazasız belasız, uzun ve keyifli sürüşler dilerim...

Honda CBF 1000 cc. Uzun yolculuklar ve civarda kısa gezintiler için kullanıyorum. Çok memnunum.

Merhaba benim motorum suzuki gsf650 bandit her pazar hava güneşli olsun diye dua etmekten yoruldum hadi hep beraber edelim belki yaz gelir TUTHANKAMON76

Hoş geldin Tuthankamon,şimdiden güneşli günler başlarsa yazın motordan indikten sonra duş almak için suyu nereden bulacağız ;Dönce barajlar bir dolsun,güneş duasına hep birlikte çıkarız. ;D ;D ;D. Keyifli şürüşler dileklerimle.

Selam , :smiley: motosiklet tutkunları. Sanal bile olsa motosiklet üzerine (özellikle eğitim) paylaşımların olduğu ortamlarda olmak beni mutlu ediyor,sanırım burada da çok şeyler paylaşbileceğiz.Enduro kullanıyorum, şehir içinde motor kullanmaktan kaçınıyorum doğaya saygısızlık etmeden sevmek kuçaklaşmak için motoru araç olarak görenlerdenim.Tabiki bunula sınırlı değil iki teker sevgim..... ;)
KTM 990 Adv , Honda CRF 450 R kullanıyorum.....

muratsahin' Alıntı:
Ömar arkadaşım KTM 990 Adv kıskandığım tek makina. Güle güle kazasız belasız yol yapın. Bursa'da olduğunuza göre Bursa Enduro ile bağlantınız vardır sanırım.

Evet kıskanılacak makine KTM ,bundan önce GS 1200 vardı bende kıskanırdım.Seninde olur inşallah..
Bursa Enduro yu biliyorsan benide biliyorsun mıutlaka .Sanırım Motokankalardansınız... :smiley: İnönü falan olabilirmi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri