Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 384,343
Ynt: Motorunuz Nedir?

2000 model bir Suzuki Burgman 400 kullanıyorum. Aracın doğası gereği de genel olarak şehir içinde kullanıyorum. Şu ana kadar İzmit, Tekirdağ vb. mesafeler haricinde pek uzun yol katetmedim. Arazi falan da zaten kapsama alanım içerisinde değil bir Burgman ile doğal olarak.:smiley:

Etiketler

Sayın arkadaşlarım ne zaman nerede buluşuruz sürekli böyle bende bu var şuraya gazlıyorum demeklemı yetıneceğiz bırakın artık tatlı su motorcu muhabbetını. ;D

ankarada olanlar da benimle temasa geçerlerse hafta sonları 200-400 km rotalarımıza eşlik edebilir. konaklamalı gezilerse genelde 1000 + km. 0 537 712 1745 GB. logosu bittiğinde onu da motora yapıştırarak gezmek daha da hoş olur :smiley:

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ismim Levent
43 yaşındayım aktif olarak yaklaşık 30 senedir motosiklete binerim benim için motosiklet bir yaşam biçimidir bir aşktır karavan araştırmaları neticesinde sitenizi buldum. sahip olduğum ve kullandığım motorlar ilo 50cc,jawa 250cc,jawa lazer 250cc,honda strada 200cc,suzuki dr800,afrika twin,varedero,cbr600f,mondial 110ft,son kullandığım motor ise ramzey Qm200GY

benim motor ramzey kalipso 100 ;D ;D

Fotoğraf-0026.jpg

Selam arkadaşlar...
Ben Levent KAHRAMAN... Lüleburgaz'lıyım şuan İZMİR'de yaşıyorum. 3 yıldır motor kullanıyorum. İlk motorum SYM GTS 250 maxisccoter'dı şuan 3 ay önce aldığım 2003model APRİLİA PEGASO'yu kullanıyorum. Eşim ile birlikte uzun yol gezileri yapmaya çalışyoruz. Türkiye gezilerini PEGASO ile yaptıktan sonra amacımız yurtdışı gezilerinede motorla gitmek tabbi bunun için DL 650 veya KTM 990 adv düşünüyoruz.
Sizlerlede en kısa sürede teker döndürmeyi dilerim...
Saygılar sevgiler...
Tekeriniz hep yerde kalsın ;D

Merhabalar

Ben Mustafa İsmet Mersin'de yaşıyorum. 24 yıldır motorsiklet üzerindeyim.
Hobby bazında klasik ingiliz motosikletlerinin restorasyonlarıyla ilgileniyorum.
şuan 8 motorum var.

1951 AJS 18s 500 cc (restorasyonda)
1951 BSA A10 Golden Flash 650cc (faal)
1959 Triumph Thunderbird 650cc (restorasyonda)
1969 Triumph Bonneville 650cc (restorasyonda)
1971 BSA Spitfire 650cc (faal)
1992 Yamaha XT600 600cc (faal)
1994 Yamaha XT350 350cc (faal)
1998 Triumph Thunderbird 900cc (faal)

Klasikleri hafta sonları kısa turlar, enduroları ve Thunderbirdi şehir içi ve gerektiğinde uzun yol için kullanıyorum .

Herkese kazasız keyifli sürüşler diliyorum.

Herkese merhaba,
Ben yeni üyeyim, İzmir 'deyim ve Honda Beat 100 kullanıyorum. İlk motorum. Geç motor kullanmaya başladığım için bisiklet sonrası bunu aldım. Şimdi niyetim Honda CBF 150 almak. Acelem yok, emekliye emekliye yürümeyi öğreneceğim. Yaş 44 olunca elden gelen bu kadar.
Herkese sevgilerimle

CBR 125 ile başladığım motorculuğum, GT250R ile devam etti. Aslında CBR 125 varken anlamıştım endurodan başkasının yalan olduğunu ama kelepir bir GT250R bulunca maddi imkansızlıktan ötürü almak zorunda kaldım. Ardından büyük atılımım olan ve her zaman büyük bir saygıyla andığım Aprilia ETV 1000 Caponord'um oldu. Daha sonra yine arazide hantal kalması sebebiyle satıp XT660R aldım. Geçen yıl yaptığım bir kaza sonucu, XT660R'ımı da kazalı olarak sattım. Şu an bir motorum yok ancak aklımda yeni Tenere 660 var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR