Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,290
Ynt: Motorunuz Nedir?

Merhaba
Benim adım Hasan Bayramoğlu. Doğuş Dergi Grubunda Kreatif Direktör olarak çalışıyorum. Aranıza yeni katıldım. Mümkün olduğunca tecrübelerinizden faydalanmaya çalışıyorum. Motorum 97 model BMW R1100GS, 126 bin km'de. Motorumu çok sevmeme rağmen Defender aşkım ağır bastı satmaya karar verdim. Galerici bir arkadaşıma bıraktım, ilgilenen olursa sahibinden.com'da ilanı var. (11230434 ilan numarası)
Bu arada tanışma bölümünü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Etiketler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.msg146885;topicseen#msg146885

selam hasan bey
tanışma linki yukarıdadır.

gönül daha iyilerine binmek ister ama benim motorum da mondial 125 agk daha önce java lazer serisini kullandım iki teker zevkini tattırıyor gelecek ne gösterir bilinmez ya nasip motorumdan genelde memnunum bence en büyük eksisi çok hafif virajlarda savrulma denge zorluğu yaşıyorum

bence motorun en iyisi olmaz en bakımlısı olur.
ayrıca motorunuz duymasın bi gün yolda bırakır sizi en iyi motor kendi motorunuzdur.
virajlardaki savrulma sorununu ise biraz daha yawaş girerek çözebilirsiniz.
yolunuzun hep açık olması dileği ile...

1997 model R1100 GS'im var. fakat satıyorum ne yazıkki. bir süre sanırım binemeyeceğim. sonunda defender 110 toplama hayalime start verdim... :smiley:

Slm bendede 2008 R1 var ondan önce 2006 suzuki gsxr 1000 vardı R1 den memnun değilim tekrar Suzukiye dönücem....

Motorumu satalı 2 sene oldu 125lik bi hondam vardı.Bu sene şartlarım imkan verirse 600f yok şartlar zorlarsa hyosung gt250r düşünüyorum.Burada birçok deneyimli arkadaş var.Bilgilerinizi paylaşmak isterim.Saygılar...

97 BMW R1100 GS
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

IMG_0200.jpg

IMG_0201.jpg

IMG_0205.jpg

:smiley: herkese merhaba,
ilk motosikletimi 15 yaşlarımda , hurdacıdan aldığım bir cz şasisi üzerine koyduğum 3hp gücünde amerikan malı su motoru ile imal etmiştim. tabiki plaka hak getire! birkaç kere trafik polisine yakalandım hepside ' bunu sen yaptıysan aferim' deyip serbest bıraktı.
sonraki yıllarda sırasıyla, 250 cc jawa , 1967 model bmw R60, 301 cc MZ, ve en son peugeout trekker marka bir scuter ile jübile yaptım.
tabiki bu liste içinde en kayda deger olan bmw idi. yaklaşık 20 yıl önce bmw ile Türkiyenin yarısından çoğunu gezdim. eski fotoğraflar arasından bulabilirsem birkaç gün içinde resimlerini yayınlayacağım.
selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri