Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 392,975
Ynt: Motorunuz Nedir?

Her modelin kendisine has güzellikleri var ama dejavantajları da.. Enduro en az eksileri olan modellerden biri bence... her mevsim binebileceğiniz, her türlü yol şartına uygun, oturma pozisyonu olarak insan vücut anatomisine uygun, bel ağrısı yapmayan, amortisör yapısı nedeniyle yollardaki kasisleri hissettirmeyen, böbrek taşı dökmeyen vb. bir sürü şey sayılabilir.

Enduro iyi bir seçim olur bence. Aramıza hoş geldiniz.

5 mayısta satmıştım. 5 ay olmuş ;D murat abi temiz xt 600 arıyorum aslında ama izmitten motor almaktan tırstım yoksa ilanlarda var birkaç tane. acaba nasıl durumları?

XT600'ler deli makina gerçekten.. ben,im de gönlümde yok değil yani...
ikisi de tertemiz. İzmite fazla motor ve motorcu yok ve uzun yol yapmazlar burdakiler. heveslenip alırlar, gezeler sıkılınca da satarlar. Genellikle İstanbuldan gelir buraya. Her şehirde dürüst satıcılar olduğu gibi izmitte de vardır. O da sana denk gelmiş. Büyük ihtimal onlarda öle aldı, ellerinde kalmasın diye satılığa çıkardılar ama o olay gerçekten üzücü. Senin adına da üzüldüm. Buralardaki arkadaslşar genellikle Akdeniz ve ege bölgesiden gelen yani 07 ve 48 plakalı motorları tercih etmezler aşırı kullanıldıkları için ama tek tük düşüyor işte.
İyice sor soruştur dene, denet, kontrole ettir öle al makinanı..

evet önce bir parayı denkleştireyimde sonra araştırmalar daha kararlı olacak.

xt600 = kaya karbüratörlü ve arazide herhangi bir problemle karşılaşılırsa biraz eli yatkın biri her şeyi halleder.. şimdiden hayırlı olsun

F650 gs yeni kullanıcılar ve kendilerine 3-5 yıllık tecrübeyi satın almak isteyenler için biçilmiş kaftan.. Biraz hızlı girilen virajlarda peglerin yere hemen sürtmesi tedirgin edici olabiliyor ki zaten ben öncelikle japon daha sonra italyan tasarımlarına önem veriyorum. v-strom diyorum ama kawasaki bağımlısı olduğumdan o sınıfta yeni kle 650 ( versys ) i ciddi tavsiye ederim. Biraz yüksek olduğu unutulmamalı ! sevgiler

slm benim mondial http://www.mondialmotor.com.tr/MONDIAL-150-MR/TOURING/Mondial-150-MR/index.html 2010 modeli var,umduğumdan iyi çıktı,şimdilik kısa mesafe gezileri yapıyorum,inşallah yaz başı uzun yol yaparım

Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar... Gezi fotoğraf ve yazılarınızı bizimle paylaşırsanız seviniriz. Kış geldi, yağmurlar başladı diye motorları kapatma yok bizde...

Kocaeli'den Selamlar

Şehir içinde ve kısa metraj gezilerimde kullandığım Honda cbf 150 motorsikletim var benimde