Ynt: Motorunu Değiştirenlere Müjde
Hayır işletmedim
berk' Alıntı:selam umut sen motorunu işlettırmısmıydın??
Hayır işletmedim
berk' Alıntı:selam umut sen motorunu işlettırmısmıydın??
foremost' Alıntı:umut sana geşmiş olsun o zaman darısı v8 takacaklara ;D ;D
berk' Alıntı:abı ozaman bunlar yasayı cıkarmadan bızım bu ısı aradan cıkarmamız gerek supeeer ))) guzel haber
o ne öğle yaw bu millet nereye gidiyor ???huseyinyilmaz' Alıntı:Adana da Yüreğir tarafındaki Tüv de çalışan bir kişi bir aracın şasesinin çürüdüğünün tespitini orasına burasına tornavida sokarak yapınca araç sahibi o tornavidayı o çalışanın kalbine saplamıştır. Çalışan hayatını kaybederken araç sahibi hapisi boylamıştır.
huseyinyilmaz' Alıntı:Adana da Yüreğir tarafındaki Tüv de çalışan bir kişi bir aracın şasesinin çürüdüğünün tespitini orasına burasına tornavida sokarak yapınca araç sahibi o tornavidayı o çalışanın kalbine saplamıştır. Çalışan hayatını kaybederken araç sahibi hapisi boylamıştır.
foremost' Alıntı:teşekkür ederim zaten tartışmaya kalksam aracı kople soktürüp geri toplatırlardı birde belaya kalırdım sanırım bu işlerim başındaki insanlarda yeteri kadar bu işin eğitimini almıyorlar onun için davranışlar bölgesen olarak değişebiliyor oysaki bana kılıfı yirtacaklarını söyleselerdi ben bile sökebilirdim ancak onlar kolay yolu seçtiler yazık eğitim şart ;D
nordic1903' Alıntı:Geçmiş olsun..Hangi TÜV'e gittiniz ?? Bilelim de yanından bile geçmeyelim..Başımızı belaya sokmayalım...Benim koltuğumu yırtanın ağzını yırtarım
bazden24' Alıntı:Aslında bu motor değişimini avrupa topraklarında planlıyorum yeterki mevcut aracla sınırdan dışarıya calışır durumda cıkış sağla
değerli arkadaşım dediklerin kısmen doğru ancak benzinliden dizele geçiş yok benim bulunduğum ilde mevcut değil en azından bunun araştırmasını yaptım senin gibi proje hazırlayan arkadaşlarla görüştüm bunun şu anda mümkün olmadığını ancak benzinliden-benzinliye başka bir motora geçiş mümkün aynı zamanda dizelden dizele de mümkün ancak benzinlidede durum vahim 2.5 benzinli aracım orjınal 3.5 ile değiştirmek istiyorum hopbala %30 en fazla çıkalıbilirsin deniyor buda 3.25 motora tekabul ediyor hadi ben nereden bulayım uygun 3.25 benzinli land motoru avrupa yasaları çıkartıyorlar birazda vatandaşın işini kolaylasınlar avrupa yasa çıkartsınlar isteyen istediği motoru atsın araçlarımıza özene bezene modifeye yapıp her yönü ile iş sahası açıyoruz ondan sonra müaynede cırmalıyoruzAHimrek' Alıntı:Arkadaşlar TÜV de Motor Numarasının okunamaması hafif kusur. Ayrıca motor değişikliği şuanda kanunen mümkün benzinli dizel ancak gürültü testi, egzoz emisyon testi vb. 4 test var bunların bazılarını İTÜ bazıları TSE yapıyor araç ilgili yerlere gideceği için masraflı bir iş, benim çevremde kimse yok yaptıran. Yönetmeliğe göre aynı yıl veya daha yeni model bir motor %50 dizel, %30 benzinli motorda güç farkını geçmeden değiştirilebilir....(modifye yapılarak değil) nerden biliyorsun derseniz araç proje yapıyorum ))