Ynt: Motorunu Değiştirenlere Müjde
Ruhsatında benzinli yazan aracın dizel motorla çalışması oldukça dikkat çeker bence. Elinizde motorunuzun faturası da varsa kimse sizi kaçakçı yerine koyamaz diye düşünüyorum...
Beemer' Alıntı:10 gün kadar önce Tüv'e araç muayenesi için gittim.Geçen sene ve bu seneki kontollerde motora hiç bakmadılar.Tekrar yazayım motora hiç bakmadılar.Sadece şasi no ya bakıldı.Motor numarasını okuyamama hafif kusur olarak geçiyor.Bazı durumlarda da yetkili servise motor numarası okunmuyor diye gönderip servisten buna göre düzenlenmiş evrak istiyorlar.Bu olaya şahit oldum.Ancak motor numarasına kimse bakmadı.Tabi bu aslında bir avantaj...7-8 bin TL'ye ambulans kasa al.Sonra bir tane dizel motor ile mevcut benzinliyi değiştir.Daha ne olsun.
Bu arada tespit edilirse bu bir suçtur.Kaçakçılıktan hüküm giymeye kadar gider bilginiz olsun.
Ruhsatında benzinli yazan aracın dizel motorla çalışması oldukça dikkat çeker bence. Elinizde motorunuzun faturası da varsa kimse sizi kaçakçı yerine koyamaz diye düşünüyorum...