motorola gm380 iki parça bunedir yardım !

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan merolzö Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,482

merolzö

Kamp II
Mesajlar
270
Tepkime Puanı
0
merhaba herkese konu tam olarak doğru yerdemi bilemiyorum ama problemim şu resimlerini paylaştıgım telsizi defender im da kullanmayı düşünüyorum sizce bu cihaz uygunmudur daha doğrusu bu nasıl bir cihazdır nette aradım ama örneğini bulamadım gm380 yazıyor bakıyorum oradajki telsizler tek parça bu iki parça ve ekrandakı tuslarıda farklı bu nasıl bır telsızdır offroad için uygunmudur bilgilerinizi paylasırsanız cok memnun olurum iki parça olmasının sebebinide nedir merak ediyorum nasıl ne marka anten kullanmalıyım antenı yok şimdiden herkese cok tesekkurle,

X 001


X 002
 

Etiketler
Ynt: motorola gm380 iki parça bunedir yardım !

BENDE BAYADIR TELSİZ ARAYISI İÇERSİNDEYDİM ve sonunda midland aldım 2. el , sizin telsiziniz sanırım cb telsiz değil genelde offroadcu arkadaşlar cb telsiz kullanır cb telsizler amatördür ama sizinki biraz daha iyi bişey yani polis jandarma itfayiye falan dinliyebilirsinz ama yine tam emin değilim ama cb telsizle görüşme yapamassınız ve sizinkine amatör telsiz ehliyeti gerekir ; size kendi telsizimi aldığım hasan beyin telini veriyim atölyesi küçükcekmecede hertürlü telsiz hakkında yardımcı olur 0505 888 56 45
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,026
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst