tanerer
Kamp II
Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012
Fontego dei Turchi
Fontego dei Turchi
ALP_ER_TUNGA' Alıntı:Taner bey, seyahat notlarınızı ancak bulabildik, bir solukta da okuduk. Elinize sağlık yazıyı ilgi ile takip edeceğiz. İtalya'nın kışın gezilmesi gerektiğine kanaat getirdim.
tanerer' Alıntı:Teşekkürler. Ekim ayında ben çok memnun kaldım.
Kasım aralık sicilya veya ispanya'nın güneyinde karavanda geçer mi bilmiyorum. Yalnız günden güne Almanya'da daha çok kışa özel karavan görmeye başladım, demek ki karavan sezonu kışa da sarkacak önümüzdeki yıllarda.
ALP_ER_TUNGA' Alıntı:Elimdeki imkanlarla kış kampını es geçmiyorum. Bir iki fotoğraf ile renklendireyim. Fotoğraflar geçen sene yılbaşı yer Bolu Abant.
güngör' Alıntı:İzninizle Taner bey, Kartepe kar kampımız yıl 2007, kış kampları için şartların oluşmasını bekliyoruz.
tanerer' Alıntı:Şahane!
Levent Bey bu iş böyle olmayacak, ya gezenbilir Almanya grubu oluşturacağız ya da bu tarz gezilere katılabilmek için bana Türkiye'de de bir araç bulunduracağız.
Sitenin Teknik sayfalarına bakamadım henüz belki orada vardır, bir kaç aydır buradaki karavanların kışa özel olanlarının farklarına bakıyorum. Örneğin atık suyu da ısıtmak gerekiyor vs. belki vardır bir karşılaştırma tablosu.
Almanya'dan selamlar
güngör' Alıntı:Taner bey Gezenbilir Almanya Gurubu oluşumunu duymak bile büyük mutluluk umarım girişimde bulunursunuz ve gerçekleşir.
2011 Ocak ayında gerçekleştirdiğimiz Kar kampımızın linki ekte incelerseniz sevinirim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68005.0
İstanbuldada 2.karavan bütçe meselesi elbet olursada sezonda kış kamplarımızda sizleride aramızda görmekten keyif duyarız.
Selamlar
tanerer' Alıntı:Kar kampını beğendim.
Biraz sayfaları karıştırınca gezenbilir'in bir dernek olduğunu öğrendim aynı zamanda. Neden olmasın Almanya'da bir şube kurulabilir. Avrupa'da üyeler için karavan turları organize edebilir, Türkiye'den taşınması gereksiz malzemeleri burada tutabilir (100 kilonun 100 km. taşınması 1 litre benzine maloluyor), hatta belki üyelerinin vizesiz girişi için bastırabilir (Ankara anlaşması kapsamına sokulabilir mi bilmiyorum)
Selamlar
tanerer' Alıntı:Fotoğraflar harika, hani kapak olacak cinsden dediklerinden. Ben video'yu da çok beğenmiştim. Bu resimleri video'da görmüştüm hatırladığım kadarı.
Keşke biraz anlasam motor vs. işlerden. Burada işçilik fiyatlarının yükseklik korkusu ile eski araç alırken korkuyorum, yoksa kesinlikle benim de tercihim olurdu.